5:1
(3:1)
29. L. Nedbal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 15:00

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov doma vítězí


Branky


18. P. Nemlein , 26. Z. Veselý , 40. P. Věchet , 46. M. Vitouš , 54. M. Satranský - 29. L. Nedbal (p.)
0

Noviny přijely bojovat o body na hřiště Oldřichova. Domácím jde reálně o jiné, než poslední místo a tak určitě byla na programu dne výhra a nic jiného. To se domácím vyplnilo a utkání skvěle zvládli. A to se na hřišti děly věci...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřichov ve vedení o dvě branky

Oldřichov byl od začátku jasně lepším týmem a důkazem budiž branky, ale také předvedená hra, která snad ve všech aspektech vynikala nad hrou hostů. V 18. minutě dokázal vytěžit branku Nemlein Patrik a utkání dostalo směr. Ten ve 26. minutě podrthl Veselý Zdeněk a Noviny již byly v rozkladu, byť za tři minuty okamžitě snížili, zásluhou Nedbala Lukáše, který proměnil pokutový kop. Noviny se potom docela rozhádaly a za následek to mělo odchod jednoho z hráčů do kabin, tudíž hosté dohrávali v deseti, protože na střídačce nebyl nikdo k vystřídání. Věchet Pavel byl poté tím, kdo se ve 40. minutě postaral o konečné poločasové skóre a sice 3:1 pro domácí tým.

Fascinující půle, nikoli pro hosty

Oldřichov dále pokračoval v dominanci na míči a hosté už to měli o to více složitější, snad i nemožné, protože do samotného druhého poločasu nastoupili už jen v sedmi lidech. V kabině se zřejmě nepohodlo vícero hráčů a utkání asi i vzdalo, nebo bůh ví, proč na hřišti svůj mačaft nepodpořili. Ihned ve 46. minutě je ještě více rozčaroval Vitouš Martin brankou na 4:1. V 54. minutě poté střílel s nejvyšší přesností Satranský Martin, kapitán domácích, a již definitivně podkopl morálku hostů, protože odešel další hráč Novin a to znamenalo jediné, kontumaci pro domácí, což se také stalo. Utkání se tedy nedohrálo, ovšem domácí i tak berou výhru 5:1 a slaví tak zisk důležitých a ve finále i zasloužených bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nový Oldřichov
Pavel Sedláček (hráč Oldřichova): Pravda, že jsme víceméně zadarmo získali tři body, ale abychom je získali, tak jsme museli dát branku a těch se nám povedlo více. Očekávání? Po tom, co dnes předvedli hosté jsem věřil, že můžeme slavit první výhru letošního roku a to se i povedlo. Hráč utkání je z naší strany jednoznačně brankář, který nás párkrát dokázal podržet.




Sestavy


TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - F. Jonáš [-] , P. Věchet [-] , J. Dvoram [-] , J. Šrédl [-] , M. Satranský [-] , M. Vitouš [-] , P. Nemlein [-] , P. Sedláček [-] , Z. Veselý [-] , M. Semerád [-] (46. H. Meduna [-] )

TJ Noviny pod Ralskem
K. Moravec [-] - M. Pavelka [-] , R. Heidrich [-] , T. Jindra [-] , L. Nedbal [-] , R. Okénko [-] , V. Foubík [-] , M. Heindörfer [-] , M. Novotný [-] , J. Sukovatý [-] , J. Švimberský [-]

ŽK: 22. M. Vitouš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: German ml. Robert - TYRŠ Jakub (N), SLEJŠKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.