SKP otočil zápas v Řepově


Branky


0

Emotivní zápas přinesl zápas 20. kola mezi domácím Řepovem a hosty z SKP. Domácí fotbalisté se sice ujali vedení 1:0, hosté ovšem během pěti minut v druhé půli zápas otočili a odvezli si tak z Řepova všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Hned na začátek zápasu mohl přinést branku do domácí sítě, ovšem to by Tomš nesměl řešit dvě nadějné situace špatně a střílet z velké vzdálenosti. Poté se už o slovo přihlásili domácí, když v 6. minutě utekl po straně Drahota a předložil míč před prázdnou branku Pollákovi, který se nemýlil - 1:0. V 15. minutě byl gólman Suchý překonán podruhé, ovšem Bonomův gól nebyl kvůli ofsajdu uznán. Tato situace vyvovala vlnu emocí, protože podle domácích stál v ofsajdovém postavení jiný hráč, který se do hry nezapojil. Ve 30. minutě se opakovala totožná situace. Opět to byl Bonomo, který se řítil na gólmana a opět zdvižený praporek pomezní rozhodčího, který sice následně svůj výrok odvolal, šanci domácím to už ovšem nevrátilo. Ovšem i hosté se dostávali k pár závarům v řepovském vápně, které domácí obrana mnohdy i se štěstím odvrátila. Na druhé straně musel Suchý děkovat dobře postavené bráně ve 32. minutě, když napřáhl Rambousek a orazítkoval břevno branky, chvíli po něm mířil do tyče i Lochman. Více se toho nestalo a do kabin tak šli spokojenější domácí.

Obrat během pěti minut

Do druhé půle vstoupil lépe hostující celek, který usiloval o vyrovnání a více držel míč nasvých kopačkách, ovšem domácí nechtěli o vedení přijít a nedávali policistům nic zadarmo. V 61. minutě už ovšem vyrovnání přišlo. Po nedorozumění domácí obrany a následném faulu zahrával přímý kop Pišinger, našel přesně hlavu Zemenčíka, který se z malého vápna nemýlil - 1:1. Za tři minuty bylo hostům ještě veseleji, když Pišinger využil nedorozumění gólmana s obráncem, zmocnil se míče a do prázdné branky skóroval. Řepov ovšem zbraně nesložil a bojoval o vyrovnání, i když musel zápas kvůli absenci náhradníků odehrát pouze v jedenácti lidech. Do šancí se postupně dostávali Lochman, Bonomo a Rambousek, ovšem ani jeden z jmenovaných Suchého nepřekonal. Obzvlášť pak po gólu volal centr na Podzimka, který ovšem metr před brankovou čarou nedokázal míč dostat do sítě. Na druhé straně ještě zahrozil Forchtner, jehož střelu z dálky lapil Babčák a pojistku nepřidal ani Žahourek, který nedosáhl na centr z levé strany. SKP tak nakonec vyhrál 2:1 a upevnil si třetí příčku, Řepov po výhře s Kosmonosy opět zůstal bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: Dnes nás dvě velké chyby v obraně stály zápas. Je to škoda, na otočení už nebyly síly a chybělo i trochu štěstí, šance byly. Ale to je fotbal. Co mě mrzí, je dnešní výkon sudích a hlavně pomezního. Gól, který neuznal, byl naprosto regulérní, hráč v ofsajdu vůbec neprojevil snahu hrát, naopak Bonomo, který zakončoval, v ofsajdu být nemohl. Ta samá situace se navíc opakovala. Poté se rozhodčí omluvil, že se spletl a následoval míč rozhodčího, což nebyla náhrada toho, že Bonomo šel sám na bránu. Myslím si, že tento a další výroky rozhodčího zápas hrubě ovlivnily. V předešlých zápasech jara nám rozhodčí pískali výborně, ale dnes podle mě naprosto selhali."

SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš: "První půle se nám vyloženě nepovedla, v útoku jsme situace řešili špatně a vzadu jsme měli štěstí, když nám pomohly tyče. Ve druhé půli jsme dokázali zápas s vypětím sil otočit a šťastně výhru ubránit."



Počet diváků: 44. Rozhodčí: Kožej Roman - PAŽOUT Petr, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.