Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jivina zvládla důležitý zápas s Bakovem


Branky


0

Důležitý záchranářský souboj se odehrál v Jivině, kam zavítala rezerva Bakova. První půli ovládli domácí 2:0 a druhá půle skončila remízou, což zapříčinilo to, že všechny body zůstaly v Jivině. Bakov tak i nadále musí bojovat o záchranu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvěd dvakrát zaúřadoval

Bakovští, kteří přijeli na trávník Jiviny povzbuzení dvěma výhrami s impozantním skóre 10:0, si kladli za hlavní cíl uhlídat nejlepšího střelce Jiviny a celé III.A třídy, Stanislava Nedvěda. To se jim ovšem dařilo jen do 17. minuty utkání, kdy se i přes herní převahu hostujícího týmu prosadil poprvé právě Nedvěd. Za dalších deset minut bylo na Jivině ještě veseleji, když to byl opět Nedvěd, který překonal Lehkého již podruhé v zápase. Hostující celek si díky své převaze sice vypracoval pár slibných šancí, ovšem zakončit je brankou se hostům už nepovedlo. Do kabin tak šel spokojenější domácí celek, který vedl pohodlně o dvě branky. 

V druhé půli oba po dvou gólech

Pokud chtěl Bakov se zápasem ještě něco udělat a vstřelit kontaktní gól, musel ho zaskočit hned začátek druhé půle, když se v 50. minutě trefil Nedvědův kolega v útoku Kuntoš a rázem to bylo o tři branky. Jenže Bakov nechtěl dát kůži lacino a za pouhé tři minuty přišlo snížení z kopačky kapitána Kühnela, který v posledních zápasech prokazuje dobrou střeleckou formu. Od této doby se Jivina soustředila spíše na hlídání dougólového náskoku a nechala hrát opět hosty. Ti si zase vypracovali pár slibných šancí, jejich největší slabinou zápasu bylo ovšem zakončení. Stav 3:1 vydržel až do 88. minuty zápasu, kdy jiskřičku naděje pro Bakov vykřesal kontaktním gólem Bareš. Místo vyrovnání ovšem přišla v poslední minutě odpověď Jiviny, když definitivně potvrdil vítězství domácích Matoušek, který uzavřel celkové skóre na 4:2. Jivina tak získala velmi důležité tři body, Bakov bude muset zabrat příští kolo v derby s Novou Vsí.



Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "Dvakrát neuhlídat jediného útočníka v prvním poločase je škoda, jelikož se Jivina celý poločas bránila. Druhý poločas přinesl snížení, ale zase to nedávání šancí. Domácí hráli zkušeně a výhru si pohlídali. Škoda, mohli jsme být před velkým derby s Novou Vsí v klidu, ale pokud budeme dávat šance, tak další výhry přijdou."



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - V. Zikmund [-] , M. Štafl [-] , O. Frydrych [-] (82. J. Nevyhoštěný [-] ) , J. Skála [-] , M. Maděra [-] - J. Klouček [-] , M. Schöft [-] (76. J. Bajer [-] ) , O. Matoušek [-] - S. Nedvěd [-] , J. Kuntoš [-] -

SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - M. Louda [-] , T. Vitmajer [-] , L. Sameš [-] (80. J. Bareš [-] ) , J. Resl [-] , M. Kühnel [-] , V. Sedláček [-] , J. Hozák [-] , T. Formáček [-] , O. Frélich [-] (46. J. Reichert [-] ) , J. Smetana [-]

ŽK: 73. M. Schöft , 76. J. Klouček - 56. J. Reichert , 68. J. Resl , 73. J. Smetana .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bez Milan - BOHUSLAV Tomáš, GREŠO Vilém.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.