Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy otočily zápas ve Březně


0

Soboj druhého a třetího celku tabulky nabídl souboj mezi Březnem a Kosmonosy. Po první půli mohli být spokojenější domácí hráči, kteří vedli 2:0, ovšem rezerva Kosmonos měla mocný závěr a čtyřmi brankami v posledních dvaceti minutách otočila nepříznivě se vyvíjející zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březno se dostal do dvoubrankového vedení

Domácí Březno přivítalo rezervu Kosmonos, která opět přijela s mixem zkušených hráčů a mladých dorostenců. Pro Kosmonosy bylo ztrátou nucené střídání kanonýra Došlého už v 19. minutě utkání, kdy ho musel nahradit dorostenec Čejka. Za pouhé čtyři minuty od střídání padla první branka utkání, kdy si centr z rohového kopu našel Koudelka a hlavou poslal domácí Březno do vedení. Ještě veseleji bylo ve Březně ve 42. minutě, kdy se po centru trefil přesně k pravé tyči z voleje Krouský - 2:0. Kosmonosy tak inkasovaly ukázkový gól do šatny a v poločasové přestávce tak měly o čem přemýšlet.

Kosmonosy otočily čtyřmi góly

Do druhé půle Kosmonosy vyměnily Řeháka za Kahuleho a doufaly ve zdramatizování výsledku. Až do 70. minuty to ovšem vypadalo, že si Březno dvoubrankový náskok nenechá vzít a všechny body zůstanou na domácím trávníku. Ve zmíněné 70. minutě ovšem hosté snížili na rozdíl jediné branky, když Podzimkovu střelu tečoval jeden z bránících hráčů a míč zaplul do sítě - 2:1. Vstřelená branka hosty povbudila a za pouhé čtyři minuty už bylo vyrovnáno, když se hlavou po rohovém kopu trefil Miškovský. Remízový výsledek ovšem vydržel pouhých devět minut, než Kosmonosy otočily vývoj zápasu a dostaly se do vedení. Po úniku po pravé straně a následné střele k tyči se podruhé v zápase trefil Podzimek. V 90. minutě ještě hosté jistili svou výhru čtvrtou brankou, kdy po dalším úniku Podzimka překonal Charváta v domácí brance Kahule. Kosmonosy tak během dvaceti minut otočily nepříznivě se vyvíjející zápas a po kontumační prohře se Sportingem opět sebraly všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Březno
A. Charvát [-] - V. Brodský [-] , M. Krupica [-] - J. Gabriel [-] , J. Vrabec [-] - L. Koudelka [-] - M. Šťastný [-] , L. Dezsö [-] , J. Krouský [-] , P. Zelba [-] , J. Beneš [-] (78. R. Barák [-] )

SK Kosmonosy B
T. Splídek [-] - J. Podzimek [-] , D. Hančar [-] , M. Gregorovič [-] , J. Řehák [-] (46. T. Kahule [-] ) , L. Došlý [-] (19. J. Čejka [-] ) , P. Štěpánek [-] , J. Miškovský [-] , J. Železný [-] , J. Kožíšek [-] (80. M. Somr [-] ) , P. Scheufler [-]

ŽK: 56. J. Krouský - 34. P. Scheufler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Navrátil Pavel - CHRASTINA Petr, NOVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.