3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boleslavské derby pro Sporting


Branky


0

Další mladoboleslavské derby přichystalo 18. kolo III.A třídy. V lepší pozici do něj vstupovali hosté z SKP, kteří figurovali na čtvrté příčce, zatímco Sporting okupoval poslední příčku tabulky. Derby ovšem nemá fabvorita a to se potvrdilo i v tomto zápase, který nakonec dokázal vyhrát Sporting přesvědčivým výsledkem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do kabin

Domácí fotbalisté vstupovali do zápasu povbuzeni kontumační výhrou z Kosmonos a s vědomím, že se mohou alespoň na den odpoutat ode dna tabulky. Hosté zase přijeli na Astonku hájit svoji jarní neporazitelnost. Od úvodních minut byl ovšem Sporting lepším a aktivnějšm týmem a svého soupeře nepouštěl do vážnějších příležitostí. Aktivní byl především kapitán Boško, který se dokázal několikrát za poločas dostat do příležitosti, ovšem chybělo tomu gólové zakončení. Ve 20. minutě poprvé zahrozili také hosté, ovšem to by Pišinger v dobré pozici nesměl promáchnout. Na první branku zápasu se čekalo až do 45. minuty. Celou akci nastartoval obránce Křepelka, který si narazil míč s Křiváčkem a poté našel přesně Boška, který se dokázal odpoutat od svého pronásledovatele slabší levou nohou trefil přesně k tyči - 1:0. Sporting tak dal ukázkový gól do šatny a v poločasové pauze tak byl lepším týmem. 

Sporting v závěru jistil výhru

Do druhé půle vstoupili hosté s taktikou dlouhých nakopávaných balonů na útočné duo Žahourek - Pišinger, ovšem domácí obrana fungovala spolehlivě a nedopustila tak ohrožení Bílkovi brány. Největši šanci v utkání si tak SKP vypracoval z přímého kopu, který zahrával Hadváb a svou střelou trefil spojnici břevna a tyče. Místo toho se tak prosadili domácí a vypracovali si dvoubrankový náskok. Křiváček dobře zakombinoval s Boškem a střelou bodlem zpoza vápna se trefil přesně k tyči - 2:0. V 89. minutě pak domácí přidali ještě třetí branku a definitivně tak rozhodli o své výhře. A opět to byl Boško, který šajtlí překonal podruhé v zápase Suchého a nakonec dovedl svůj tým ke třem důležitým bodům. 



Ohlasy k zápasu



SKP Mladá Boleslav
Jakub Martinek - hráč: "Zápas nám vůbec nevyšel. Kromě nastřeleného břevna ve druhém poločase jsme domácího brankáře téměř neohrozili. Rozhodující byl asi gól v závěru prvního poločasu."



Sestavy


FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - V. Povšík [-] (89. L. Mulač [-] ) , P. Vedral [-] (25. J. Křiváček [-] ) , L. Knespl [-] (76. M. Drahota [-] ) , T. Murajda [-] , J. Javůrek [-] , V. Tomášek [-] (80. J. Muras [-] ) , M. Sedlák [-] , P. Vaněk [-] (46. A. Řechtáček [-] ) , D. Boško [-] , R. Křepelka [-]

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - T. Kovač [-] , D. Pišinger [-] , M. Hadváb [-] , P. Forchtner [-] (81. P. Holík [-] ) , M. Zemenčík [-] , V. Prokhorov [-] (63. L. Fábry [-] ) , J. Martínek [-] , T. Zajíček [-] (32. P. Žahourek [-] ) , L. Tětek [-] , M. Ditrich [-]

ŽK: 77. M. Hadváb , 78. D. Pišinger , 81. M. Ditrich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vrabec Slávek - BOHUSLAV Tomáš, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.