0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrutice poprvé v sezoně ztratila


Branky


0

První ztrátu po sedmnácti kolech zaznamenal lídr soutěže z Kropáčovy Vrutice. V zápase se Struhy se ani jeden z týmů nedokázal gólově prosadit a tak si nakonec oba týmy rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pozorně bránili

Od úvodních minut se domácí soustředili na pozornou obranu a hrozit chtěli především z brejkových situací, které si ovšem Vrutice dobře hlídala. Hosté měli navíc v zádech vítr a možná i proto byli nebezpečnější. V první šanci se ocitl Čakrt, ovšem míč do branky nedostal. Na druhé straně se prezentoval utaženou střelou Vrbka, se kterou si ovšem poradil Manžel. Poté se musel činit Matyásko, který si poradil s bombou Lukeše.Ve 23. minutě si hosté vypracovali první šanci z karegorie stoprocentníchi, když Čakrt unikl domácím obráncům a ještě se snažil udělat kličku gólmanovi, ovšem Matyásko jeho záměr vystihl a míč lapil. Na opačném konci hřiště zakončoval hlavou po rohu Michal, ovšem jen Manželovi do náručí. V další šanci se vyskytl kanonýr Rambousek, který ovšem místo zakončení do poloodkryté branky ještě zvolil kličku a nakonec díky Matyáskovi s Buckem vůbec nezakončil. Do kabin se tak šlo bez branek.

 

 

Druhá půle bez větších šancí

Druhá půle nenabídla už skoro žádné šance, domácí i nadále dobře a pozorně bránili, navíc hosté se potýkali s velkou dávkou nepřesností v rozehrávce. Nebezpečí tak mohlo přijít maximálně z rohových a přímých kopů, ovšem se všemi si domácí poradili a nenechali tak Vrutici jít do vedení. Naopak ke konci zápasu mohli hrozit domácí, ovšem ze dvou nebezpečných brejků nic nebylo, když v obraně dobře zapracoval Rovenský. Branka tak v utkání nepadla a tak jsou Struhy prvním celkem, kterému se podařilo v této sezoně obrat o body lídra soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Lukáš Pospíšil - vedoucí mužstva: "Před zápasem jsme při pohledu na naší soupisku a s ohledem na aktuální formu měli obavy o slušný výsledek. V zápase, ale podalo naše hodně oslabené mužstvo heroický výkon a s fotbalovějším soupeřem bralo zasloužený bod".

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: Náš zápas bych řekl, že se rozhodl už den předem a to vinou MS v ledním hokeji, kdy se nepovedla většině hráčů příprava na zápas. Do zápasu jsme nastoupili s jednou změnou, když místo Malého nastoupil mladý Musil. Zápas začal vlažně a bez šancí a naše pokusy koncily na domácí obraně. No a druhý poločas to už byl z naší strany jen zmar. Takže naše první ztráta."



Sestavy


TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - M. Konopka [-] , L. Balatka [-] , J. Macera [-] , A. Vrbka [-] , A. Koš [-] , J. Michal [-] , F. Strejček [-] , K. Cerha [-] , P. Bucek [-] , J. Knotek [-]

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , L. Rovenský [-] , T. Musil [-] - J. Havelka [-] , A. Lukeš [-] , T. Musil [-] (75. J. Havelka [-] ) , J. Doležal [-] - R. Rambousek [-] , T. Čakrt [-] -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žižka Stanislav - VEREŠPEJ Jiří (N), MOUCHA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.