Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce nadělily Struhám kanára


Branky


0

Vyrovnaný souboj se očekával v Ledcích, kam zavítaly Struhy. Všechny předpoklady ovšem vzaly za své již v průběhu první půle, kterou Ledce vyhrály 3:0 a stejným výsledkem skončil i druhý poločas. Konečný výsledek 6:0 tedy zapříčinil to, že všechny body zůstaly v Ledcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod domácích

Lepší vstup do utkání si mohli domácí asi těžko přát. Po chybě v hostující rozehrávce se dostal míč ke Kamlerovi a ten rychlý protiútok proměnil v první branku utkání - 1:0. V 11. minutě dostaly Struhy šanci na vyrovnání, ovšem Čmugrovu technickou střelu z přímého kopu zkrotil Svozil. První polovina byla v domácích rukou a svoji převahu proměnili v druhou branku utkání ve 21. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil střelou z hranice vápna Kamler. Do další šance se dostával Valeš, který ovšem mířil nad hostující branku. Stejně tak dopadl o pár minut i nikým nehlídaný Donát. Poté se opět dostali ke slovu i hosté. Konopka dobře vysunul Čmugra, který ovšem branku naděje nepřidal a stejně si vedl i Vrbka, který se snažil vystřelit z 22 metrů. Šance se přelévaly ze strany na stranu a tentokrát to byl domácí Juhasz, jehož tvrdou ránu vyrazil Matyásko na roh. Třetí branku si domácí připravili těsně před poločasovým hvizdem, kdy Matyásko nedrazně vyrazil střelu a k odraženému míči se nejdřív dostal Kovanič, který zvýil na 3:0.

Domácí zvýšili svůj náskok

Druhý poločas se opět odehrával na obranné polovině hostujících fotbalistů. První vyzkoušel Matyáska ránou Blažek, ovšem mířil mimo. Čtvrtá branka do hostující sítě padla v 59. minutě, kdy závar ve vápně vyřešil Juhasz tvrdou střelou - 4:0. Za další tři minuty už domácí slavili pomyslného bůra. Pro centr do vápna si sice došel Matyásko, ovšem míč vyrazil pouze ke Konečnému a ten ho vrátil do branky - 5:0. Poté se o slovo opět přihlásili hosté, ovšem Vrbkova střela mířila pouze doprostřed branky, kde byl připravený Svozil. V 76. minutě už to bylo o šest branek, když se po rychlém útoku prosadil Donát. Na konci zápasu ještě dvakrát zněla branková konstrukce. Nejprve se snažil Konečný přelobovat Matyáska, ovšem míč skončil pouze na břevně branky. Na druhé straně po Čmurově rohu mířil Volkman pouze do tyče branky. Víc se toho nestalo a tak si Ledce připsaly pohodové vítězství 6:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom - předseda klubu: "V dnešním zápase jsme domácím nestačili vůbec v ničem. Zápas se odehrál za permanentního tlaku domácích a myslím, že výsledek je pro nás ještě dobrý. Ale musíme dnešní historický debakl hodit za hlavu a začít myslet na zápas s Vruticí a pokusit se dobrým výsledkem ten dnešní napravit".



Sestavy


SK Ledce
T. Svozil [-] - J. Kaňka [-] (70. P. Šebek [-] ) , J. Truhelka [-] - A. Donát [-] , T. Juhasz [-] , L. Barančok [-] , P. Blažek [-] , J. Valeš [-] - T. Kamler [-] (46. O. Špička [-] ) , T. Konečný [-] , A. Kovanič [-] -

TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - P. Volkman [-] , J. Čmugr [-] , A. Vrbka [-] , A. Koš [-] (60. F. Strejček [-] ) , J. Michal [-] , J. Knotek [-] , P. Bucek [-] , R. Nouzák [-] , M. Konopka [-] , K. Cerha [-]

ŽK: 28. A. Kovanič - 16. J. Čmugr .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Kožej Roman - FIDRMUC Zdeněk (N), POSPÍŠIL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.