1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice utrpěla vítězství v Horkách


Branky


0

Až nečekaně velké problémy měl lídr z Kropáčovy Vrutice na hřišti v Horkách, když v poločase prohrával 1:0. Po půli se už ovšem hosté zvědli a dvěma brankami zápas otočili a připsali si tak další, i když utrápenou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Horek

Zatímco v domácí sestavě nechyběl Cepka, který nastupuje za místní "A" tým, hosté se museli obejít bez střelce Čakrta, který si výkonem v minulém kole vysloužil nominaci do sestavy kola. Začátek zápasu byl se strany suveréna soutěžě vlažný a Horky vycítily šanci v tomto utkání uspět. Zápas rozhodně nevypadal tak, že se střetnul první celek soutěže s týmem, který bojuje o záchranu. Akcie Horek posunul vysoko Patrik Mihál, který ve 40. minutě překonal Manžela v hostující brance a dostal tak domácí do vedení. Hostům se v první půli nepodařilo vyzrát na domácí obranu a do kabin tak šli za překvapivého vedení domácí fotbalisté.

Zápas rozhodl Rambousek

Ani v druhé půli nezačala hrát Kropáčova Vrutice svoji hru, i tak se jí ovšem povedlo po osmi minutách hry v druhé půli vyrovnat skóre utkání, když se Doležal, pro kterého je to druhá branka ve dvou zápasech. Po vyrovnávající brance se hosté oproti první půli dostávali do šancí, ovšem ne a ne žádnou z nich proměnit. Když už to vypadalo, že Horky budou prvním týmem, který dokáže Vrutici obrat o body, přišla na řadu 85. minuta utkání. To se po nejhezčí akci utkání prosadil šutér Rambousek a rozhodl tak o šestnácté výhře v řadě pro svůj celek. Horky tak pro sympatickém výkonu proti lídrovi soutěže zůstávají na nule.



Ohlasy k zápasu



SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: Zatím náš nejhorší zápas. Ubojované vítězství, kdy se soupeř dostal do vedení po našem vlažném začátku. Druhý poločas začal stejně, ale s tím, že jsme se už dostávali do šanci, ale neproměňovali jsme je. Rozhodli jsme až v samém závěru, kdy jsme proměnili asi naší nejhezčí šanci a utrpěli jsme vítězství.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - P. Zeman [-] , P. Babic [-] , P. Záveský [-] , P. Cimrman [-] - J. Váňa [-] , P. Outěřický [-] , J. Macoun [-] , P. Mihál [-] - L. Cepka [-] , M. Solčiansky [-]

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , L. Rovenský [-] , T. Musil [-] - J. Havelka [-] , A. Lukeš [-] , J. Malý [-] , J. Doležal [-] - R. Rambousek [-] , J. Havelka [-] -

ŽK: 50. J. Váňa - 68. P. Bůžek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Petr - CIMRMAN Petr (N), MOUCHA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.