1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce zvládly zápas v Horkách


Branky


0

Nelehký úkol čekal fotbalisty Ledec, proti kterým se postavila rezerva Horek. V průběhu zápasu si ovšem dokázali vypracovat tříbrankový náskok a na jejich výhře nic nezměnila ani jediná branka Horek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky pro Ledce

K vidění byl od úvodních minut kombinační fotbal a oba celky se snažili hrát fotbal, o trochu více se to dařilo hostujícím fotbalistům, zatímco domácí Horky se spoléhaly spíše na rychlé protiútoky. Skóre se poprvé měnilo v 16. minutě utkání, když si na rohový kop zahraný na přední tyč seběhl Kovanič a uklidil míč za veterána Melíška. Obraz zápasu byl pořád stejný a lehkou převahu měly Ledce, které si po půl hodině hry vypracovaly další gólovou situaci. A opět to bylo ze standartní situace. Standartka zahraná zhruba ze třiceti metrů prolétla celým vápnem až k zadní tyči, kde stál připravený Kovanič a podruhé v zápase rozvlnil síť za Melíškem. Do poločasu se povedlo hostujícím hráčům ještě navýšit svůj náskok a branka padla jak jinak, než po standartce. Opět se jednalo o trestný kop zahrávaný z levé strany a opět letěl míč na přední tyč, kde si jeden z domácích obránců ztečoval míč pod tlakem od útočících hráčů do vlastní sítě. Branka byla nakonec připsána kapitánovi Blažkovi. Do kabin tak šli velmi spokojení hosté, kteří vedli pohodlně 3:0.

Domácí snížili na rozdíl dvou branek

Možná i s vědomím velkého náskoku nastoupily Ledce do druhé půle bezkrevně a jejich výkon se nerovnal tomu z první půle. Naopak domácí si vytvářeli tlak a snažili se o kombinační fotbal. Všechny jejich akce ovšem končily na dobré obraně hostů, nebo na vlastní střelecké nemohoucnosti. V jedné z největších šancí se objevil v 75. minutě kapitán Váňa, který z malého vápna ovšem vůbec netrefil hrací předmět. I tak se ovšem Váňa prosadil, když o další tři minuty později proměnil nařízenou penaltu sudím Muckem. Víc branek už ovšem v zápase nepadlo a tak si Ledce odvezly všechny tři body za vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu



SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: "Domácí nehráli špatně, ale degradovali svůj výkon nedůrazem při standartkách. My první poločas hráli celkem obstojně, ale v druhém to byla slabota. Ještě, že jsme dali góly v tom prvním."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
D. Melíšek [-] - P. Zeman [-] (78. S. Pačaj [-] ) , P. Záveský [-] (72. P. Babic [-] ) , P. Kadeřábek [-] , P. Cimrman [-] - J. Váňa [-] , P. Mihál [-] , P. Outěřický [-] , J. Macoun [-] , L. Bahník [-] - M. Solčiansky [-] (66. P. Veverka [-] )

SK Ledce
T. Svozil [-] - A. Donát [-] , T. Juhasz [-] , L. Barančok [-] (62. P. Šebek [-] ) , J. Truhelka [-] , P. Blažek [-] , J. Valeš [-] , T. Konečný [-] (89. O. Špička [-] ) , A. Kovanič [-] , J. Kaňka [-] , J. Dobruský [-]

Hráči zápasu: A. Kovanič .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Mucek Martin - CIMRMAN Petr (N), RUDOLF Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.