3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhy si poradily s béčkem Pěčic


Branky


48. J. Pýcha , 62. P. Bucek , 76. J. Pýcha
0

Struhy doma chtěly napravit zaváhání na hřišti Zdětína a povedlo se jim to - svému soupeři z Pěčic vstřelily tři branky a zároveň žádnou neinkasovaly. Konečný výsledek 3:0 tak zapříčinil transport tří bodů do domácí kabiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez jediné branky

První šanci utkání si vypracovaly domácí Struhy, ale po Balatkově centru těsně minul hostující branku Bucek. Balatka byl v úvodu aktivní a sám se dostal do zakončení, ale po Michalově centru také netrefil zařízení. Největší šanci první půle si připsal Jaroslav Michal, který se ocitl tváří v tvář Dlaskovi, ale rozhodl se ještě pro kličku, kterou už vystihl dobíhající obránce. Ve 21. minutě se do zakončení šajtlí dostal Čmugr, ale Dlask si poradil. Další zakončení měl na starosti opět Čmugr, ale z jeho snažení byl pouze rohový kop. Poté se do dalšího zakončení dostal Michal, ale střelu z 18 metrů si pohlídal Dlask. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu, ačkoliv domácí Struhy měly značnou převahu.

Co se domácím nepovedlo v první půli, zvládli hned po třech minutách půle druhé. Čmugr rozehrával rohový kop, přes Pokorného se k němu balon vrátil a opakovaný centr si našel Pýchu, který už uklidil míč za Dlaska. V 62. minutě domácí svůj náskok zdvojnásobili, když Balatkův centr našel přesně Bucka, který se nemýlil - 2:0. Ke slovu se výjměčně dostaly i Pěčice, střelu Kříže z přímého kopu ale dobře vyrazil Matyásko. V 76. minutě už to bylo o tři branky, když další z Čmugrových rohů našel hlavu Jidřicha Pýchy, který tak vsítil již druhou branku v zápase. Další branky v zápase již nepadly, i když šance na zvýšení vedení domácí ještě měli. Nejprve se Čmugr dobře dostal přes obránce a vystřelil, Dlask jeho pokus vyrazil k Pýchovi, který ovšem hattrick odmítl a kulatý nesmysl poslal vysoko nad. V závěru se prosadil ještě Mecera, jemuž ale branka kvůli ofsajdu uznána nebyla. Víc se toho již nestalo a tak se domácí mohli radovat z pohodové výhry 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom - předseda klubu: "Při pohledu na tabulku a s vědomím, že béčko Pěčic nebude moct díky kolizi s áčkem použít žádnou posilu, pro nás přicházeli do úvahy jen tři body za výhru. V zápase naše oslabené mužstvo zcela dominovalo, jen na vstřelení úvodního, uklidňovacího gólu jsme si počkali až na úvod druhé půle. Utkání tak rozhodly tři úspěšné hlavičky svátečních střelců a bezchybná defenziva."




Sestavy


TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - P. Volkman [-] , V. Pokorný [-] , L. Balatka [-] , J. Čmugr [-] , J. Michal [-] , R. Nouzák [-] (46. J. Macera [-] ) , K. Cerha [-] , J. Pýcha [-] , P. Bucek [-] (62. F. Strejček [-] ) , J. Knotek [-]

TJ Sokol Pěčice B
L. Dlask [-] - D. Kiceluk [-] (58. M. Janík [-] ) , D. Moc [-] , J. Ramharter [-] (84. R. Tomeš [-] ) , J. Motl [-] (52. M. Vejvoda [-] ) , V. Andronov [-] , L. Zítka [-] , F. Kopřiva [-] , M. Záveský [-] , J. Kříž [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 17. V. Pokorný - 29. J. Ramharter .
Hráči zápasu: J. Pýcha .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Kubín Josef - VEREŠPEJ Jiří (N), PÝCHA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.