Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 12:00

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kropáčova Vrutice vstoupila do jara přesvědčivě


Branky


0

Jak skončil podzim - tak začalo jaro. Poslední podzimní kolo si lídr z Kropáčovy Vrutice poradil se Skalskem na jeho hřišti vysoko 4:0. První jarní kolo cestovala Vrutice opět ven - tentokrát na pažit Pěčic a opět to skončilo vysokou výhrou pro hosty. Tentokrát z toho byl "kanár" a první celek tabulky si odvezl všechny body za vítězství 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo po půl hodině

V obvyklé sestavě vyběhla Kropáčova Vrutice na trávník posledních Pěčic. V útoku nechybělo ani obávané duo Rambousek - Čakrt. Na druhé straně Pěčice nemohly počítat s pomocí hráčů "A" týmu, které čekal o několik hodin později důležitý zápas s Ovčáry. Od úvodního hvizdu byl znát rozdíl v kvalitě obou mužstev a v podstatě se jen čekalo na první branku, která přišla již v 7. minutě a nepostaral se o ní nikdo jiný, než nejlepší střelec soutěže Rostislav Rambousek. Vrutice měla i nadále navrh a za dalších deset minut se prosadil druhý z útočné dvojice - Tomáš Čakrt. Vedoucí celek soutěže byl při chuti, což dokázal v 25. minutě, kdy zvýšil již na rozdíl třech branek, kdy se prosadil opět nestárnoucí Rambousek. Víc branek již v první půli nepadlo a tak se šlo do kabin za jasného stavu 3:0 pro hostující Vrutici.

Domácí inkasovali další tři branky

Druhý poločas už se dohrával spíše z povinnosti, všem přítomným bylo jasné, kdože si ze zápasu odnese tři body. Ovšem hosté svého soupeře nešetřili ani v druhé půli, kdy jim opět stačilo deset minut a domácí gólman Dufek musel opět lovit míč ze své sítě. Tentokrát se o to postaral kapitán Lukáš Černý, který se prezentoval výstavní střelou do šibenice. Za další minutu už to bylo o pět branek, když domácí dokonali zmar a vstřelili si vlastní branku, která byla připsána Bůžkovi. Na konečných 6:0 upravil po hodině hry svou druhou brankou v zápase Čakrt a dokonal tak spíše tenisový výsledek. Další branka i přes převahu hostů nepadla a Vrutice se tak opět o krůček přiblížila postupu zpět do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: "Od začátku zápasu jsme soupeře zmáčkli a jen se čekalo, kdy padne první gól. A kdo jiný by dal ho dal, než náš střelec Rosťa Rambousek. Po prvním poločase, který skončil 3:0 už se zápas spíše dohrával, protože naše převaha byla značná."



Sestavy


TJ Sokol Pěčice B
T. Dufek [-] - F. Kopřiva [-] , V. Andronov [-] - J. Hendrych [-] , R. Tomeš [-] (68. M. Záveský [-] ) , J. Vogl [-] , J. Kohout [-] , D. Moc [-] , L. Beneš [-] (44. M. Janík [-] ) , J. Kříž [-] , D. Kiceluk [-] (60. V. Valenta [-] )

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
L. Miler [-] - L. Rovenský [-] , P. Gruncl [-] , D. Borecký [-] (83. Z. Kern [-] ) , P. Bůžek [-] - J. Havelka [-] , J. Doležal [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] (73. J. Havelka [-] ) - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

ŽK: 45. V. Andronov , 51. R. Tomeš , 68. J. Kohout .
Hráči zápasu: T. Čakrt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - RAMHARTER Jan (N), MOUCHA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.