Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebovidy oplatily Třem Dvorům podzimní porážku


Branky


0

Díky výhře se Nebovidy bodově dotáhly na Tři Dvory a Veltruby. Po 16. kolech mají týmy stejně bodů a to 32. Druhé je Hradištko, které má 35 a první jsou i nadále Žiželice, které sice tratily ve Štítarech, ale se 46 body jim to vrásky nedělá.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná, 1-1

Utkání začalo vlažně, soupeři se ze začátku báli riskovat a nepouštěli se do složitějších akcí. První kdo pořádně prověřil obranu soupeře byli domácí. Centr přesně na hlavu Jelínkovi ve 14. minutě znamenal vedení domácích 1-0. Tři Dvory sem nepřijely prohrát a začaly tlačit. Několik balónů, které prošly za obranu posbíral domácí brankář Polák. Polák potvrzoval své kvality, bohužel ve 35. minutě přišel další balón přesně do kroku Pokornému a ten domácího brankáře přeloboval, 36. minuta 1-1. Polák tak prvně na jaře vyndával balón ze své sítě. 

Druhá půle měla lepší náboj

Do druhé půle šly týmy mnohem otevřeněji a na obou celkách bylo znát, že chtějí vyhrát. První kdo ve druhé půli rozvlnil síť byl v 53. minutě Krupička, který dobře umístil střelu z dálky 2-1. Po chybné rozehrávce domácích se do situace dva na jednoho dostali hosté. Situaci vyřešili s přehledem a zkušeností. Do prázdné zakončoval Bašista 63. minuta 2-2. Domácí ihned zareagovali a v 65. minutě strhl vedení na jejich stranu Bláha P. 3-2. Ještě před koncem utkání pojistil výhru domácích další pěknou střelou Krupička 90.minuta 4-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Pašinka/Nebovidy
Martin Polák, brankář:




Sestavy


TJ Pašinka/Nebovidy
M. Polák [-] - L. Karkoš [-] , J. Řehák [-] (68. J. Eszenyi [-] ) , T. Jelínek [-] (77. V. Pešek [-] ) , J. Láznička [-] - M. Richtár [-] , P. Bláha [-] , J. Krupička [-] , L. Bláha [-] - L. Fedor [-] , P. Bělina [-] -

TJ Tři Dvory
V. Dohanič [-] - L. Doležal [-] , K. Kubera [-] , P. Jirsa [-] , J. Kocourek [-] (70. Z. Kukal [-] ) , O. Bašista [-] , P. Stempák [-] , I. Pokorný [-] , M. Kubera [-] , D. Saifert [-] , J. Malý [-]

ŽK: 44. L. Karkoš - 48. P. Stempák , 65. P. Jirsa .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Vnuk Josef - LÖWE Miloš (N), KUBEŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.