Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 14:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebovidy si ze Starého Kolína vezou 3 body. Polák má další nulu !!!


Branky


0

Zápas začal ve vysokém tempu a v prvních minutách to vypadalo na celkem vyrovnané utkání, které nakonec skončilo jasnou výhrou hostů. Nebovidy tak drží krok s čelem tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla 4 branky

Hned v 8. minutě Bělina poslal krásnou přihrávku mezi obránce Fedorovi, ale bohužel ten bohužel šance nevyužil a branku přestřelil. V 15. minutě chybovala obrana hostů, která neodhadla vysoký balón, který doputoval až k domácímu Vodičkovi, který ve vápně z úhlu zkusil Poláka. Ve 20. minutě se na domácího brankáře Mráčka řítil osamocený Bělina, ale ani teď hosté neslavili. Museli si počkat ještě pět minut, kdy do vápna domácích naběhl Bláha P. , který prokličkoval mezi hráči a vystřelil. Jeho ránu ještě brankář chytil, ale míč mu vyklouzl z náruče. Nejrychleji zareagoval Fedor a hosté slavili první gól 0-1. Než se domácí stihli vzpamatovat obrana chybně rozehrála a nabídla tak Krupičkovi šanci. Krupička se ocitl sám před gólmanem, zachoval chladnou hlavu a chytře přehodil brankáře domácích, 27. minuta 0-2. Nebovidy pokračovali dál ve své jízdě. Ve 29. minutě Fedor střelou z hranice šestnátky trefil břevno. Svojí aktivitou okolo vápna domácích si vysloužili ve 35. minutě přímý kop. Hosté využili standardní situace, Bláha L. dorážkou zvýšil už na 0-3. Bláhu to povzbudilo v aktivitě a po individuální akci hned ve 36. minutě upravil na 0-4. Na domácích byla znát nervozita, která vyústila ve strkanici ve vápně hostů. Veselý (Starý Kolín) si tak vykoledoval žlutou kartu.

Nebovidy jistily náskok

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Láznička (Nebovidy) z pravé strany poslal centr do vápna domácích. Osamocený Fedor už měl snadnou práci 48. minuta 0-5. V 50. minutě Eszenyi doráží další hřebíček do rakve domácíh 0-6. Člověk by řekl, že domácí už nebudou mít chuť vůbec hrát, ale ještě se nevzdali. Opět byl u akce Vodička, který byl pěkně rozeběhnutý a zatáhla balón až do vápna. Obrana hostů nezaváhala a k ničemu dalšímu Vodičku nepustila. Ale o pár minut později obrana hostů zaváhala a Veselý se blížil k brance hostů sám. Polák dobře vyběhl a Veselý střílel mimo. A jak to tak bývá, nedáš dostaneš. V 75. minutě Bělina zakončil gólový příděl na konečných 0-7. 



Sestavy


TJ Sokol Starý Kolín
E. Mráček [-] - P. Kubát [-] , M. Žaloudek [-] , R. Folberger [-] (55. J. Ryšávka [-] ) - M. Hrubeš [-] , D. Starý [-] , B. Machurka [-] , D. Tomek [-] , L. Dvořák [-] - M. Veselý [-] , J. Vodička [-]

TJ Pašinka/Nebovidy
M. Polák [-] - P. Bláha [-] , J. Řehák [-] (51. J. Hájek [-] ) , J. Láznička [-] , J. Ladýř [-] - J. Eszenyi [-] , L. Karkoš [-] , J. Krupička [-] , L. Bláha [-] - L. Fedor [-] , P. Bělina [-] -

ŽK: 44. M. Veselý , 75. D. Tomek - 63. J. Láznička , 85. L. Bláha .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKNER Roman - JAROŠ Pavel (N), LÖWE Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.