0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola bez branek, rozhodovat musel penalty


Branky


0

Ty nakonec lépe zvládly Pokratice, které si z Lovosic odvezly dva body. Domácí musí žehrat na špatnou koncovku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice začaly vlažně

Na umělé trávě v Lovosicích se odehrála přímá bitva o třetí místo v I.A třídě. Oba celky na tom byly bodově hodně podobně, domácí měli 45 bodů, hosté z Pokratic 47 bodů. Už podzimní zápas nabídl zajímavou podívanou. Po remíze 3:3 tehdy pokutové kopy vyhrály Lovosice. Do jarní odvety vstoupily lépe Pokratice, které byly prvních 15 minut rozhodně aktivnějším celkem. Naopak domácí předvedli docela vlažný začátek. Jenže pak se Lovosicím rozhýbaly kraje zálohy a svěřenci Pavla Doležala začali svého soupeře přehrávat. Tři obrovské šance si vytvořil Krpeš, nebezpečnou hlavičku vyslal Kovařík. Ale ani z jednoho gólové mráčku nezapršelo. I díky dobře chytajícímu Slaninovi.

Druhá půle byla více bojovná

Po změně stran se hra více vyrovnala, na hřišti byl k vidění spíše bojovný fotbal. Šance byly na obou stranách. Za domácí trefil Hušek břevno, Klouček pak hlavou těsně minul. Na druhé straně pak Lovosice zachránila tyč, při stoprocentní šanci Pokratic pak domácí měli hodně štěstí. Rozhodnout mohla poslední minuta. Lovosice se dostaly do přečíslení a vítěznou trefu měl na kopačce Baborák. Z levé strany však trefil pouze boční síť. I proto tak skončilo utkání 0:0 a šlo se do penalt.

Pokratice získaly cenný bod

Jako už to tak bývá, penalty jsou prostě loterie. A nejinak tomu bylo v Lovosicích, kde měly více štěstí Pokratice. Druhé Jílové jim sice odskočilo na čtyři body, ale právě na Lovosice B má parta okolo kouče Michala Slabého tříbodový náskok. Jaký bude program obou celků v 25. kole? Lovosice B doma hostí Velký Šenov, Pokratic na vlastním hřišti přivítají Českou Kamenici.



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Mám takové rozporuplné pocity. Začátek nebyl dobrý, hosté začali lépe. Pak se nám rozhýbaly krajní záložníci a my získali velkou převahu. Škoda tří šancí Krpeše, všechny doslovala volaly po gólu. Po změně stran to byl spíše bojovný fotbal, penalty jsou už loterie. Ale jinak to byl kvalitní duel, který ukázal, že hrály týmy ze špičky tabulky."




Sestavy


ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , M. Kočina [-] - M. Walter [-] , J. Hušek [-] , M. Macháček [-] , B. Baborák [-] - R. Espinosa [-] (78. M. Klouček [-] ) , J. Kovařík [-] - V. Krpeš [-] (67. J. Vochomůrka [-] )

TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - O. Dufek [-] , M. Vlašič [-] , M. Loula [-] , M. Novák [-] - P. Kolomazník [-] (78. T. Keller [-] ) , P. Chvála [-] , J. Bergmann [-] , F. Smetana [-] - T. Písař [-] , A. Rondoš [-] (90. D. Bader [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Matas Martin - ŽIVNŮSTKA Filip, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.