3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř prohrál třetí soutěžní zápas v řadě


Branky


0

Na lovosické umělce nebylo co řešit. Domácí rezerva kralovala a zaslouženě zvítězila 3:0.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice na to vlétly od samotného úvodu

Domácí Lovosice předvádějí rozdílné výkony. Na jaře například dokázaly porazit první Brnou, pak ale odjely ze hřiště posledních Hostovic s nevídaným debaklem. Mojžíř je rozhodně silnější doma, jenže naposledy právě na vlastním hřišti dostal od Pokratic hned čtyři kousky. Na podzim po výsledku 1:1 rozhodaly penalty, druhý (bonusový bod) tehdy zůstal v Mojžíři. Tentokráte ale utkání dominovaly Lovosice. Od začátku byly aktivnější a brankář Kubec se musel ohánět. Po dvou šancích Macháčka se svěřenci Pavla Doležala dočkali v 16. minutě. Celou akci výborně založil Klement, který uvolnil Espinosu. Ten stříleným a přízemním centrem oslovil Baboráka, který jeho nabídku neodmítl 1:0. Pak domácí přeci jen polevili a hosté se dostávali více do hry. Ale Lovosice měly v brance mladšího dorostence Kozáka, který svým výkonem rozhodně nezklamal. Pět minut před odchodem do kabin padl další gól. Espinosa poslal zpětnou přihrávku na Huška, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V poločase tak zaslouženě vedli domácí 2:0.

Kubec zachránil hosty od většího debaklu

Lovosice se v kabině nabudily a opět zlepšily svou hru. A v 61. minutě přišla definitivní pojistka jejich vítězství. Po pravé straně utekl dobře hrající Walter, který se štěstím dostal míč k Espinosovi. Ten vystřelil a míč se díky teči jednoho z hostujících obránců opět zatřepal v síti. Ve zbylé půl hodince mohly Lovosice své vedení navýšit. Dobrou šanci měl Krpeš, dvakrát se v dobré příležitosti objevil Espinosa, jednou jeho pokus zastavila tyč. I tak byl domácí trenér spokojený, jeho svěřenci po výhře 3:0 poskočili na čtvrté místo, na druhé Jílové ztrácejí pět bodů. Naopak hosté se propadli na desáté místo. A kde hrají oba týmy v dalším kole? Rezerva Lovosic se představí na půdě Křešic, Mojžíř si to doma rozdá s Českou Kamenicí.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Musím být spokojený, kluci hráli opravdu dobře. Menší výpadek nastal po 25 minutách, po změně stran se zase naše hra zvedla. Dařilo se nám hlavně po stranách, pochválit musím i mladého brankáře Kozáka. Výhra byla zasloužená a mohla být daleko vyšší."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Budu stručný. Domácí chtěli běhat, zatímco našim hráčům se nechtělo. Lovosice byly lepší a vyhrály zaslouženě. Nás od většího debaklu podržel brankář Kubec, který vychytal domácím několik velkých šancí."



Sestavy


ASK Lovosice B
D. Kozák [-] - L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , M. Kočina [-] - M. Macháček [-] (82. R. Podrazil [-] ) , L. Klement [-] , M. Walter [-] , B. Baborák [-] (46. J. Kovařík [-] ) , J. Hušek [-] - R. Espinosa [-] - V. Krpeš [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - J. Růžek [-] , A. Jankovský [-] , J. Mach [-] , J. Králik [-] - A. Vitásek [-] , F. Chrudimský [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] , V. Fiala [-] - J. Sládeček [-] (46. M. Tichovský [-] )

ŽK: 50. L. Hrdý , 79. M. Macháček - 82. F. Chrudimský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Matys Bohuslav - MAREŠ Jaroslav, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.