1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby: Brná proti Libouchci klopýtla


Branky


0

Hosté zaskočili lídra tabulky a odvezli si domů po bláznivém penaltovém rozstřelu cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brná předvedla v první půli velkou mizérii

V Ústí nad Labem se setkaly dva týmy, které mají na jaře přeci jen odlišnou formu. Domácí Brná tak trochu ztratila podzimní lehkost a pomalu přicházela o svůj velký náskok na čele tabulky. Naopak Libouchec se po nepovedeném podzimu zvedl a postupně šplhá tabulkou. I tak ale byl domácí tým favoritem. První dějství ale Brná nezvládla a výkonem musela poměrně početnou diváckou kulisu zklamat. Kolektiv, kterému velí trenér Milan Česlák, přestal podle jeho slav hrát normální fotbal. To hosté potvrdili, že umí zahrát na týmy z vrchních pater tabulky. Vždyť dokázali porazit Jílové, Pokratice a Lovosice B. A i když byli v první půli lepší, do kabin se šlo za stavu 0:0.

Na vyložené šance se marně čekalo

Ani po změně stran se výkon domácího favorita nezvedl. Prakticky se nedostal do vyložené šance a protrápil se až do penaltového rozstřelu. A ani hosté neměli v sobotu střelecké štěstí, tudíž po 90 minutách svítily na výsledkové tabuli dvě nuly. Přitom podzimní duel byl v jasné režii Brná, která tehdy zvítězila v Libouchci jasně 4:1.

Pokutové kopy neměly konce

Penalty přinesly neskutečné drama. Prvních dvanáct pokusů skončilo v síti, hráči tak proměnili 24 penalt! Až ve třinácté sérii napálil libouchecký Palaščák břevno a o bonusovém bodu pro domácí rozhodl Gajdarski. Domácí Brná je tak nadále v čele, její náskok na druhé Jílové je ale pětibodový. Libouchec je s 35 body na šestém místě. A s kým hrají oba celky ve 22. kole? Brná jede do Rumburka, kde jí rozhodně nečeká nic lehkého. Libouchec hraje na domácí půdě, kdy přivítá trápící se Šluknov.



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "S předvedenou hrou v žádném případě spokojeni být nemůžeme. Před zápasem jsme si říkali určité herní a taktické pokyny, které jsme však neplnili. První poločas to byla z naší strany mizérie, takto se o postup hrát nedá. Věděli jsme však o tom, že soupeř přijede nabuzený a že bude chtít získat nějaké body, což si vlastně splnil. S výsledkem ale můžeme být docela spokojení, protože za celý zápas jsme si snad nevytvořili pořádnou šanci, byly tam jen nějaké náznaky, pološance. Když to shrnu, remíza byla spravedlivá. Soupeř si nezasloužil prohrát. Při těch katastrofických zápasech v Lovosicích, Křešicích nebo doma proti Pokraticím přišla taková herní krize, nedávali jsme branky, i když jsme je samozřejmě chtěli dávat, ale za každou cenu. Přestali jsme ale hrát normální fotbal, přestali jsme kombinovat po zemi a za každou cenu jsme hráli všechno jen na jednoho útočníka a chtěli jsme dát čtyři nebo pět gólů. Jenomže i hráči už přišli na to, že to není potřeba, že stačí dát třeba jen jeden nebo dva góly a nikam se zbytečně nehnat. Musíme hrát více trpělivě, prospěla nám nějaká změna v sestavě a změna v herním systému. Přináší nám to body a to je to nejdůležitější, co v momentální situaci potřebujeme."

TJ Libouchec
Václav Strádal, trenér FK Libouchec: "V prvním poločase jsme byli lepším týmem, Brná neměla nic. Opět se ukázalo, že umíme hrát proti celkům ze špičky tabulky. Musím kluky pochválit, předvedli v Brné velmi dobrý výkon."



Sestavy


SK Brná
R. Novák [-] - J. Bartoš [-] (89. A. Gaydarski [-] ) , A. Mihaylov [-] (46. J. Betka [-] ) , A. Georgiev [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , M. Seidl [-] , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-]

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - R. Němeček [-] , M. Kabát [-] (78. T. Palaščák [-] ) , J. Šum [-] , R. Wild [-] , J. Studený [-] , M. Hejna [-] , V. Slavka [-] , L. Kučera [-] , J. Novák [-] , V. Balog [-]

ŽK: 42. A. Georgiev , 44. T. Heřman , 56. M. Gibala , 58. M. Seidl - 29. L. Kučera , 43. J. Studený , 70. V. Slavka , 85. M. Hejna .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Matas Martin - ŽIVNŮSTKA Filip, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.