1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Šenov vybojoval doma pouze bod. A to je málo.


Branky


0

Hosté z Libouchce byli hlavně v prvním poločase lepší, nakonec urvali bonusový bod po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá penalta dostala domácí do útlumu

Velký Šenov byl až na Greňa takřka kompletní. Začátek utkání se ale domácím nevydařil. Velmi brzy přišel zbytečný faul a penalta, kterou proměnil Černohorský. Šenovské tato situace dostala do útlumu. Libouchec byl aktivnější a měl i šance. Skóre se však do odchodu ze hřiště nezměnilo.

Libouchec trošičku polevil

Domácí nastoupili do druhé půle s větším odhodláním. A velmi brzy srovnali, v 54. minutě se o to postaral Herejk. Šance pak byly na obou stranách. V 78. minutě šel ale Šenov do deseti, červenou kartu totiž dostal Jakub Čurgali. Jenže strhnout vedení na svou stranu mohli právě domácí. Po faulu na Šipulu zahrával Radek Vichterey pokutový kop. Ovšem ze značký pokutového kopu poslal kulatý nesmysl vysoko nad branku.

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!

Penalty lépe pro Libouchec

V pokutových kopech byli nakonec šťastnější hosté, když po výhře 3:2 získali bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "I když se pro nás od začátku zápas nevyvíjel dobře, dovolím si říct, že jsme dnes měli získat tři body. Vítězství nás stálo naše neproměňování šancí. Soupeř za celý zápas vystřelil dvakrát na branku. Přesto si odváží bod za remízu a plusový za výhru na pokutové kopy. Na hráčích bylo vidět po zápase velké zklamání. Je ale dobře, že bojujeme až do konce a i když to bude těžké, žádnému soupeři nedáme nic zadarmo a o záchranu se ještě porveme. Ve hře je ještě dost bodů."

TJ Libouchec
Václav Strádal, trenér FK Libouchec: "Podle mého názoru jsme tady ztratili jeden bod. Hlavně v prvním poločase jsme měli dát více branek. Měli jsme tady vyhrát. Na druhou stranu domácí nedali penaltu a utkání mohlo směrovat úplně jinam."



Sestavy


SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - L. Kříž [-] , J. Snášel [-] , R. Vichterey [-] , P. Jantač [-] (90. M. Adámek [-] ) , V. Hejl [-] , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] , Z. Buryánek [-] , K. Herejk [-] (61. L. Šipula [-] ) , F. Krejčí [-] (66. J. Bálek [-] )

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - O. Černý [-] (46. T. Palaščák [-] ) , J. Černohorský [-] , L. Martinů [-] (81. D. Kodet [-] ) , J. Šum [-] , J. Studený [-] , M. Hejna [-] , R. Král [-] , L. Kučera [-] , P. Duda [-] (46. R. Němeček [-] ) , V. Balog [-]

ŽK: 14. J. Čurgali , 45. J. Snášel , 61. F. Krejčí , 87. L. Šipula - 6. R. Král , 54. L. Kučera , 54. V. Balog , 83. T. Pluhař . ČK: 78. J. Čurgali .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vlk Lukáš - BUDSKÝ Václav, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.