0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové až příliš snadno zvládlo šlágr kola


Branky


7. D. Kurty , 28. M. Just , 41. D. Kurty , 60. M. Just
0

Lovosická rezerva v prvním jarním kole vyhořela a přišla po porážce 0:4 o domácí neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 40 minutách bylo prakticky hotovo

Domácí kouč Pavel Doležal postrádal v bitvě o druhou příčku několik hráčů. To však pro mdlý výkon Lovosic, které na podzim doma neztratily ani bod, nemohlo být omluvou. Jílové mělo větší chuť, bylo důraznější a velmi vysoko napadalo domácí rozehrávku. Jednu z nich vystihl Just, vysunul Kurtyho, který dostal hosty hodně brzo do vedení. Výborně hrající Just pak do přestávky přidal druhou a třetí trefu a domácí byli na ručník. Nezmohli se vůbec na nic, pouze nakopávali míče, které s přehledem řešila jílovská obrana, v čele s brankářem Voseckým.

Zázrak se nekonal, Jílové dokráčelo ke snadné výhře

Po změně stran se obraz hry nezměnil, domácí se z útlumu nedostali. To na druhé straně zazdil obrovskou šanci Čermák, když udělal kličku brankáři, ale místo prázdné lovosické svatyně trefil pouze tyč. To ho ale nemuselo mrzet, protože o chvíli později přidal Kurty čtvrtou branku. Přihrál mu Just, který tak měl prsty u všech branek svých barev.



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Za mé působení u lovosické rezervy to byl nejhorší zápas. Naprostá tragédie, kdy jsme na dobře připraveného soupeře absolutně nic nevymysleli. Nejvíce mě ale naštvalo, že se na to drtivá většina hráčů vykašlala. Snad je to pro hráče dostatečná facka, aby se podobný výkon neopakoval."

FK Jílové
Radek Rangl, trenér FK Jílové: "Z utkání máme jen samá pozitiva, snad až na tu koncovku. Kluci odvedli parádní výkon a domácím nic nedovolili. Všichni hráli s maximálním nasazením. Odměnou jim byly góly, kterých mohlo být na naší straně mnohem více. Jsem také rád, že se brzo do hry dostali i náhradníci, kteří také odvedli kvalitní výkon. Příští týden máme derby s Českou Kamenicí a musíme se opět dobře připravit."



Sestavy


ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - J. Kovařík [-] , M. Kočina [-] - M. Walter [-] - R. Espinosa [-] - T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , V. Krpeš [-] , M. Macháček [-] , R. Trekoval [-] (66. O. Neruda [-] ) , J. Drbal [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - L. Čtvrtníček [-] , O. Michl [-] , T. Kořínek [-] - T. Feledi [-] , J. Kolář [-] (55. T. Reichelt [-] ) , T. Farkaš [-] (74. J. Janda [-] ) , A. Čermák [-] - M. Just [-] , D. Kurty [-] - Z. Červenka [-] (66. S. Malowanyj [-] )

ŽK: 40. M. Šafránek , 61. T. Hrdý , 63. M. Macháček - 30. Z. Červenka , 40. J. Kolář .
Hráči zápasu: D. Kurty , M. Just .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Javorek Jiří - NOVOTNÝ Jaromír, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.