Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedláček sestřelil Lukavec


0

Nejlepší střelec soutěže zařídil pro Oldřichov čtyřbrankové vítězství nad Lukavcem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec potopilo vyloučení

V Oldřichově, ale na rezervním hřišti, se setkaly týmy, bojující o čtvrté místo tabulky. Mírnějším favoritem byl Oldřichov, který spoléhá na nejlepšího střelce celé soutěže Pavla Sedláčka. Lukavec má v poslední době problémy s obranou, v posledních dvou domácích duelech inkasoval hned devětkrát. A jak to dopadlo při podzimním střetnutí? To Lukavec doma porazil Oldřichov jasně 4:0. Tentokráte ovšem začal bídně, už ve 3. minutě mu utekl Sedláček a nedal Starczewskimu šanci - 1:0. Pak se hra docela vyrovnala, klíčová situace přišla ve 42. minutě. To byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Richtr a Lukavec musel celý druhý poločas odehrát v deseti.

Sedláček dokonal své gólové galapředstavení

Po změně stran měl Oldřichov přeci jen větší převahu. Lukavec více bránil a spoléhal na nákopy a protiútoky. Dlouho držel stav 1:0, to se změnilo v 69. minutě. A opět u toho byl Sedláček. Od té doby se už hrálo pouze na jednu branku a Sedláček se trefil ještě dvakrát. V sezóně má tak na své střelecké pažbě už 38 zářezů. A co to znamená v tabulce? Oldřichov má 41 bodů a je čtvrtý. Lukavec má o tři body méně a je pátý. V dalším kole hraje Lukavec s Bezděkovem, Oldřichov doma přivítá Straškov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Trochu jsme se báli toho, že se hraje na rezervním hřiště, které je menší. Ale paradoxně se nám tam hrálo dobře. Klíčovou situací bylo vyloučení, po druhé brance soupeř definitivně odpadl. Bylo tam hodně soubojů, ale to my umíme. Vyhráli jsme zaslouženě."

SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Začátek byl bídný, rychle jsme inkasovali. Pak se hra vyrovnala, šance byly na obou stranách. Položilo nás vyloučení, po změně stran už hrál hlavně Oldřichov. A střelecky disponovaný Sedláček prokázal své zkušenosti. Oldřichov vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - R. Tomáš [-] , Z. Vosátka [-] , P. Holub [-] , J. Sláma [-] - J. Doležal [-] , J. Novák [-] , F. Čutík [-] , M. Chvojan [-] (72. P. Smrkovský [-] ) - P. Sedláček [-] , T. Holubička [-] (86. C. Vaník [-] ) -

SK Lukavec
F. Starczewski [-] - M. Richtr [-] , J. Brožík [-] , V. Manda [-] , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , C. Udatný [-] , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-]

ŽK: 84. T. Holubička - 26. M. Richtr . ČK: 42. M. Richtr .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - SEDLÁČEK Jiří, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.