2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné vydolovalo dva body a dotáhlo se na Straškov


Branky


0

V nervózním utkání proti Dubí dohrávali domácí bez dvou vyloučených fotbalistů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rovné bylo v první půli lepší

Dá se říci, že v Rovném se hrálo o šest bodů. Potkal se zde předposlední tým domácích a deváté Dubí. Hosté pod vedením trenéra Jana Brezovského, který v průběhu jarní části nahradil Michala Karrmanna, ožili. Ale i domácí potkal závěr sezóny v docela dobré formě, čekalo se tak vyrovnané utkání. Na podzim rozhodla jediná branka, tehdy o výhře Dubí 1:0 rozhodl Kristián Solar. V první půli byli lepší domácí, hned v 5. minutě hosty výrazně podržel brankář Kusý. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, dostal se míč ve 45. minutě ke Kotrbovi, který ho z hranici šestnáctky napálil do šibenice.

Závěr byl hodně nervózní

Po změně stran se Dubí zvedlo a hnalo se za vyrovnáním. To se podařilo v 62. minutě, kdy se krásně prosadil Daniš po standardní situaci. Poté to vypadalo, jakoby oběma celkům docházely síly. Poslední minuty se nesly v hodně nervózním duchu. Nejprve šel v 86. minutě předčasně do kabiny Šámal, který dostal druhou žlutou kartu a utkání pro něj skončilo. A v posledních minutě neudržel nervy na uzdě Vilánek, který po svém "zatmění" dostal rovnou červenou kartu. Pak už se utkání dohrálo a za stavu 1:1 se šlo na penalty.

Rozhodla hned první série

Penaltový rozstřel rozhodly hned první pokusy. Za Dubí šel kopat dorostenec Filip Kopecký. Ačkoliv mířil do šibenice, branku minul. Zbytek pokutových kopů skončilo v síti, dva body tak zůstaly v Rovném. A co to znamená v tabulce? Rovné má 24 bodů a dotáhlo se na Straškov, Dubí má o tři body více. A co další kolo? Rovné jede do Liběšic, Dubí doma hostí poslední Kozly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Chtěli jsme hrát na brejky, škoda velké šance na začátku utkání. V první půli jsme byli lepší my, ve druhé soupeř. Závěr byl zbytečně nervózní, penalty už jsou takovou loterií."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Do utkání jsme nevstoupili dobře, celý poločas to nebylo ono. Podržel nás brankář Kusý. Po změně stran se to zlepšilo, po vyrovnání už asi nebyly síly na případný obrat."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Kouba [-] , L. Řezáč [-] (69. V. Migra [-] ) , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , Š. Kotrba [-] , T. Cuchý [-] , J. Drobný [-] , L. Ullman [-] , M. Fuksa [-] , R. Vilánek [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - T. Doubek [-] , P. Doubek [-] (72. F. Kopecký [-] ) , V. Karrmann [-] (82. M. Pehanič [-] ) , K. Solar [-] , J. Mucha [-] , K. Hoffman [-] , J. Ulip [-] , R. Farkaš [-] , L. Havlín [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 22. L. Řezáč , 39. J. Drobný , 70. M. Šámal , 73. T. Cuchý , 78. R. Vilánek - 17. V. Karrmann , 45. J. Ulip . ČK: 86. M. Šámal , 90. R. Vilánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trégr Václav - OBORNÍK Jaroslav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.