Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné nechce být předposlední! Z Černivu přivezlo tři body


Branky


0

V souboji dvou celků z dolní poloviny tabulky doplatili domácí na hrubé chyby v obraně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná trefa Jopy

Ačkoliv se stále neví, kolik celků bude ze skupiny B krajské I.B třídy sestupovat, mohlo jít v Černivu o hodně. Rovné honí body na poslední chvíli, naopak domácí, které tradičně trápily absence několika hráčů, se na jaře výsledkově trápí. Na podzim přivítaly oba celky v Rovném velmi hustá mlha. A tehdy Černiv zvítězil jasně 3:0. Jarní odveta ale domácí vůbec nevyšla. V 27. minutě už totiž Rovné vedlo 2:0. Nejprve se po osmi minutách trefil Boura, pak na svého spoluhráče navázal Kotrba, který tak dosáhl v sezóně na desetigólovou metu. Obě trefy darovala hostům domácí obrana doslova na zlatém podnose. Jenže dvě minuty po Kotrbově chvilce domácí snížili. Parádní individuální akci se blýskl obránce Jopa. Ten předvedl perfektní sólo, které skončilo až míčem v síti. Poločas tak skončil 1:2 v neprospěch domácího souboru.

Rychlý direkt zhatil domácí plány

Sotva se po zhruba patnáctiminutové přestávce všichni rozkoukali, přišla rychlá branka. Postaral se o ní v 46. minutě Řezáč a Rovné mělo zpátky dvoubrankový náskok. To notně otřáslo domácím sebevědomím a druhá půle byla z jejich strany špatná. V 62. minutě se prezentoval nádhernou trefou Řezáč, pět minut před koncem už jen kosmeticky upravil na 2:4 Udatný. Ten se trefil po velké skrumáži před brankářem Krinerem. Díky tomuto výsledku se situace na spodku tabulky notně vyrovnává. Jaká je tam sitauce? 9. Dubí 26 bodů, 10. Černiv 26 bodů, 11. Straškov 24, 12. Rovné 22, ... I proto budou poslední tři kola opravdu hodně zajímavá. Černiv se vydá do Kozlů, kde by měl sebrat ze hřiště tři body. Rovné pak doma hostí Dubí, které mají v poslední době dobrou formu.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Z naší strany to byl opravdu hodně špatný výkon. Hlavně v obraně jsme dělali obrovské chyby, tři góly jsme soupeři prakticky namazali. Zase nás trápila absence několika hráčů. Bylo to prostě nepovedené vystoupení."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Osobně jsem na zápase nebyl, jelikož jsem byl s mládežnickým týmem na soustředění v Modré. Ale dle telefonických informací domácí byli aktivnější, ale my dávali branky."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - P. Musil [-] (68. R. Česal [-] ) , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , M. Hulala [-] , J. Štros [-] , V. Cíl [-] (78. P. Vít [-] ) , J. Jopa [-] (53. M. Prágl [-] ) , P. Vít [-] , J. Lubas [-] , V. Udatný [-]

Podřipan Rovné
R. Kriner [-] - V. Migra [-] , L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] (73. M. Žebera [-] ) , T. Boura [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , J. Drobný [-] (87. L. Suchomel [-] ) , L. Ullman [-] , M. Fuksa [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 16. P. Vít - 50. L. Ullman , 56. R. Vilánek .
Hráči zápasu: Š. Kotrba , L. Řezáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Pavel - MENŠÍK Jaroslav, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.