2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lukavec se nenápadně posouvá tabulkou


Branky


0

Svěřenci O. Němce doma přetlačili Liběšice a zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mišani jako teplický Potočný

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a na pokropeném trávníku měli více šancí. Přesto měli z Liběšic, které nehrají vůbec špatný fotbal, patřičný respekt. Skóre mohl otevřít Mišani, z trestného kopu ale trefil pouze tyč. Ale obránce Lukavce se pouze zastřeloval. Protože ve 37. minutě si celou situaci zopakoval. Tentokráte mu tyč pomohla a míč díky ní spadl do sítě. Mišani se tak mohl cítit jako teplický Potočný, který proti Spartě zahrával také dva trestné kopy. Hosté jakoby se celý první poločas rozkoukávali a v poločase zaslouženě prohrávali 0:1.

Velká minela Pokorného

Na začátek druhé půle by nejraději zapomněl hostující brankář Jiří Pokorný. Domácí Šenfeldr zahrával trestný kop skoro z půlky hřiště. Gólman Liběšic celou situaci špatně odhal, nechal míč, aby před ním skočil a následně zaplul do sítě. Až poté se Liběšice nadechly, začaly míče nakopávat a vytvářely si šance. Jednu takovou proměnil šikovný Mikina a v 84. minutě snížil na 2:1. Ten samý hráč, který je nejlepším střelcem Liběšic nakonec mohl i vyrovnat. Lukavec ale podržel brankář Starczewski. Lukavec tak využil porážky Oldřichova, poskočil na třetí místo a na druhé Kopisty ztrácí tři body. Liběšice mohly poskočit na šesté místo, ale s 29 body jsou na osmém místě. V dalším kole čeká na Lukavec těžká práce, cestuje totiž na půdu prvních Libochovic. Liběšice pak doma přivítají čtvrtý Oldřichov.



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Měli jsme ze soupeře respekt. Začali jsme dobře a v první půli byli lepší. Nakonec to je zasloužená výhra. Tři body bereme, chceme být v tabulce co nejvýš. A to je motivace do další práce."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "První poločas se kluci na hřišti až moc dlouho rozkoukávali. Začali jsme hrát pozdě, Mikina sice snížil, ale více jsme nestihli. Myslím si, že Lukavec vyhrál zaslouženě."



Sestavy


SK Lukavec
F. Starczewski [-] - J. Mišani [-] , T. Gajdoš [-] , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , M. Richtr [-] , V. Brožík [-] , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , Š. Orem [-] (65. O. Havlíček [-] )

SK Liběšice
J. Pokorný [-] - V. Kozel [-] , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] (60. T. Budka [-] ) , V. Petrus [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , P. Janda [-] , M. Novotný [-] , K. Knop [-]

ŽK: 59. V. Brožík , 84. J. Kolář - 4. J. Nepovím , 43. J. Janda , 48. V. Petrus , 74. V. Kozel .
Hráči zápasu: S. Hamza , J. Mišani .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - HOLLY Martin, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.