Obehraná písnička. Dubí hraje dobře, ale neboduje


Branky


28. K. Hoffman - 18. S. Hamza , 20. C. Udatný , 58. V. Manda , 82. J. Kolář
0

Sympatický výkon Dubí byl "odměněn" porážkou 1:4 s Lukavcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nestárnoucí Udatný měl prsty v obou gólech

Domácí na jaře provází zajímavá tradice. Svěřenci Michala Karrmanna rozhodně nehrají špatně, ovšem jejich koncovka je opravdu velmi špatná. A ve stejných kolejích pokračovalo Dubí i proti Lukavci. Dubští fotbalisté zahodili na začátku dvě zajímavé šance. Za to je Lukavec záhy tvrdě potrestal. V 18. minutě zakombinoval Havlíček s Udatným. Do vápna se přítil stoper Hamza, který prostřelil Kusého. A za dvě minuty se v šanci objevil 47-letý útočník Udatný. Ten sice zvýšil na 2:0, ale vzápětí si natáhl sval a musel střídat. Dubí ale rychle snížilo. Po chybě na levé straně obrany se do koncovky dostal Hoffman a vystřelil domácím naději. Šance pak byly na obou stranách. Po zbytek poločasu se zaskvěli oba brankáři, jak domácí Kusý, tak Jan Brožík z Lukavce.

Kapitán Doubek pohrdl vyrovnáním

Po změně stran mohlo Dubí minimálně vyrovnat. Jenže kapitán Pavel Doubek se stal hned dvakrát fotbalovým "vrahem". Nejprve neproměnil sólový nájezd. A o pět minut později na něj zívala dokonce prázdná branka. Domácí záložník ale potvrdil, že marně hledá podzimní střeleckou pohodu. V 55. minutě pak musel střídat po těžkém faulu hostující kapitán Orem. Lavička Dubí přispěchala s korektní omluvou za tvrdý zákrok. V 58. minutě přidal Lukavec třetí trefu. V závaru před branku se až na třetí pokus prosadil Manda, který prostřelil hradbu těl. Hosté se dostali na koně a své vítězství jen upravili v 82. minutě, kdy se po pěkné akci a centru z pravé strany trefil Kolář. Lukavec tak drží čtvrté místo, na druhé České Kopisty ztrácí šest bodů. Dubí naopak zůstává s 18 body na jedenáctém místě. V dalším kole navíc cestuje na půdu třetího Oldřichova, Lukavec doma hostí nebezpečné Liběšice.



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Michal Karrmann, trenér 1. FC Dubí: "Moje hodnocení se bude opakovat. Nehrajeme špatně, máme i šance. Jenže naše koncovka je žalostná a soupeř nás potrestá ze dvou brejků. Po změně stran máme dvě tutové šance. Ale místo obratu v utkání přijde třetí trefa soupeře. Už ani nevím, jak více na tréninku vypilovat zakončování."

SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Vysoké vítězství nás samozřejmě těší. Bylo tam pár vynucených změn v sestavě. Celkově si myslím, že jsou to zasloužené tři body. Dubí nehrálo špatně, snaží se hrát fotbal. Ale nedává góly."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Teska Miroslav - MOLLINGER Lukáš, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.