FOTO: Lukavec zachránil střídající žolík Udatný


Branky


36. J. Mišani (p.) , 77. C. Udatný , 81. C. Udatný - 32. P. Musil , 54. J. Jopa
0

Černiv opět ztratil dobře rozehraný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec srovnával z penalty

Hosté v prvním poločase nepředvedli špatný fotbal, celkově se hrálo vyrovnaně. Do vedení šel Černiv ve 32. minutě, kdy po straně utekl Musil a prostřelil brankáře Jana Brožíka. Ovšem vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Po rohovém kopu míč tancoval v chumlu hráčů. Sudí následně viděl ruku a kopala se penalta. Tu proměnil obránce Mišani.

Udatnému stačilo na dva góly 18 minut

Ještě jednou, ale naposledy, se hosté dostali do vedení v 54. minutě. Na konci docela pohledné kombinanční akce byl Jopa. Skoro tři čtvrtě zápasu fungovala hostující obrana vcelku dobře. Pak ale přišel výpadek. Nejprve v 77. minutě utekl obraně střídající Udatný a poradil si i se Spodniakem. A vítězný zásah opět obstaral Udatný. Právě on zahrával ze strany přímý kop, jeden z hostujících hráčů místo odkopu promáchl a míč zapadl do sítě.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu



Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Jsme prostě v krizi. Hrál se vyrovnaný zápas, jenže posledních patnáct minut přišel opět náš výpadek v obraně. A to prostě rozhodlo."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.