Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lukavec si pohrál s Kozly a natočil jim desítku!


Branky


0

Poslední tým tabulky je zatím na jaře hodně jalový - ve třech zápasech ani jednou nebodoval při skóre 0:19!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním gólu už vlastně nebylo co řešit

Lukavec měl od začátku mírnou převahu, ale na první trefu si musel počkat do 28. minuty. Domácí se v té chvíli vysmýkli hostující ofsajdové pasti. Krásnou uličku vymyslel Engl, domácí šli dva na jednoho a vše zakončil Šenfeldr. Kozly v tu chvíli odpadly, Šenfeldr jim za tři minuty přidal druhou trefu. Ve 38. minutě se pak Kolář uvolnil u rohového praporku, obešel další dva obránce a krásnou střelou na první tyč vymetl šibenici.

Kozly dohrávaly v útlumu a devíti

Po změně stran už na hřišti existovalo pouze domácí mužstvo. V 50. minutě dokonal Šenfeldr hattrick. Za stavu 4:0 měly Kozly obrovskou šanci snížit, Lukavec v tu chvíli podržel brankář Starczewski. No a pak už to následovalo v rychlém sledu. Pátou trefu přidal Henzl, během pěti minut se dvakrát prosadil střídající Udatný. Poslední tři góly pak padly mezi 86. - 90. minutou. Osmý gól obstaral Brožík, devátý Henzl a nepopulární desítku pak hostům poslal Hamza. Kozly navíc přišly dvacet minut před koncem o Černého, který byl zaslouženě vyloučen. A když se jim ještě zranil Kešner, dohrávali utkání v devíti.



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Rozhodla první trefa. Do té doby jsme měli nějaké šance, ale měl jsem obavy, abychom nebyli zbytečně nervózní. Po úvodním gólu soupeř odpadl jak fyzicky, tak psychicky. Kluci ještě zahodili několik velkých šancí. Jsme spokojení, že to bylo i s vychytanou nulou."

FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Na zápase ani není co hodnotit. Byla to hrůza, bída, utrpení. Po první brance jsme odpadli, navíc tam byla zasloužená červená, ještě se nám zranil Kešner. Mužstvo po velkých zimních změnách není sehrané, na hřišti to vůbec nefunguje."



Sestavy


SK Lukavec
F. Starczewski [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , V. Brožík [-] , J. Šenfeldr [-] , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] (46. C. Udatný [-] ) , J. Mišani [-] (62. S. Hamza [-] ) , M. Richtr [-] (66. J. Brožík [-] ) , T. Engl [-]

FK Kozly
M. Štovíček [-] - Z. Černý [-] , G. Müller [-] , D. Gabriš [-] , L. Müller [-] - P. Vích [-] , L. Kešner [-] , R. Papcun [-] - M. Klíma [-] , L. Christoph [-] , V. Bergr [-] (57. F. Siman [-] ) -

ŽK: 25. L. Müller , 45. R. Papcun , 49. Z. Černý . ČK: 70. Z. Černý .
Hráči zápasu: J. Šenfeldr , J. Kolář .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.