0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné doplatilo na vlastní nedisciplinovanost


Branky


0

Oba celky zlobil po 90 minut silný vítr. Lépe se s ním vypořádal Lukavec, který zvítězil 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli to foukalo do zad hostů

Lukavec byl i díky silnému větru v první půli lepším týmem. A ve 12. minutě šel do vedení. To na pravé straně zakombinoval Udatný se Zabákem, míč se dostal ke Šenfeldrovi, který si míč přehodil z levé nohy na pravou a z hranice vápna prostřelil Krinera.

Domácí během dvaceti minut dostali dvě červené

Po změně stran hrálo s větrem Rovné a tlačilo se za vyrovnáním. Kamenem úrazu však byla nedisciplinovanost domácího souboru. Nejprve se po zbytečné druhé žluté kartě pakoval pod sprchy v 63. minutě Ullman, v 81. minutě ho napodobil Týle. To nakoplo Lukavec, který mohl přidat další góly. Své velké šance postupně zahodili Hamza, Kolář, nebo Engl, kteří nechali vyniknout domácího brankáře. Klid jim dodal až střídající Brožík, který v 90. minutě gólově zakončil brejk do otevřené obrany.



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Doplatili jsme na ty dvě červené. Obě byly zbytečné. V desíti se hráči snažili, ale v devíti to už nemělo cenu."

SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Oba celky se musely vyrovnat se silným větrem. V první půli pomáhal nám, po změně stran soupeři. Zápas také ovlivnily dvě zbytečné, ale zasloužené červené karty. Jsem rád, že jsme vyhráli, jelikož jsme v prvním jarním kole díky lichému počtu účastníků nehráli."



Sestavy


Podřipan Rovné
R. Kriner [-] - L. Řezáč [-] , P. Hatina [-] , T. Cuchý [-] , J. Drobný [-] , R. Vilánek [-] , V. Migra [-] (75. M. Šámal [-] ) , V. Týle [-] , L. Ullman [-] , M. Kouba [-] , Š. Kotrba [-]

SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , C. Udatný [-] (68. V. Brožík [-] ) , J. Šenfeldr [-] (81. R. Štěpán [-] ) , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] (46. S. Hamza [-] ) , J. Mišani [-] , M. Richtr [-] , T. Engl [-]

ŽK: 7. T. Cuchý , 15. L. Ullman , 71. Š. Kotrba , 73. V. Týle , 88. L. Řezáč - 21. J. Mišani . ČK: 63. L. Ullman , 81. V. Týle .
Hráči zápasu: R. Kriner - Š. Orem .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kolátor Petr - DOUBEK Tomáš, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.