M. Kytka 87. (p.)
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

GALERIE: Chabařovice popáté v sezóně zvládly penaltový rozstřel


Branky


87. M. Kytka (p.) - 36. D. Dvořák
0

Nováček utekl v závěru hrobníkovi z lopaty, na pokutové kopy má Lukáše Krále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlačili, hosté dali branku

Chabařovice začaly derby s Přestanovem daleko lépe. Během dvaceti minut se dostaly do třech vyložených šancí, ale vždy parádně zakročil brankář Staněk. Hosté poté srovnali hru a zahrozili Pecháčkem, který branku přestřelil. Ale ve 34. minutě už udeřilo. Šmejkal vysunul kanonýra Dvořáka, který své sólo proti Lukáši Královi proměnil. Domácí se snažili do poločasu vyrovnat, ale všechny situace vyřešil brankář Staněk.

Smolná ruka pomohla Slovanu

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Chabařovice tlačily a hnaly se alespoň za vyrovnáním. Zmrazit je mohl Dvořák, kterého do sóla poslal krásnou přihrávkou Hladík. Mladý útočník Přestanova ale v gólové šanci selhal. Tři minuty před koncem se Slovan dočkal. Jeden z hostující hráčů zahrál smolně rukou a následnou penaltu proměnil Kytka.

Penalty? Králem byl opět Lukáš Král

Pokutové kopy Chabařovice umí. Nejinak tomu bylo i proti Přestanovu. A klíčovým mužem byl opět domácí brankář Lukáš Král, který dovolil hostům pouze jeden gól.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér Slovan Chabařovice: "Odehráli jsme asi nejlepší jarní zápas. Naší bolestí je ale koncovka, kluci opět zahodili několik jasných šancí. Naštěstí jsme v závěru vyrovnali a v penaltách urvali další bod navíc. Tam nás opět podržel specialista na penalty Lukáš Král."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Ztráta bodů nás moc mrzí. Penalta sice byla trochu pochybná, ale domácí si svou hrou vyrovnání zasloužili. Nám došly síly a to se promítlo i v penaltách. Teď nás čeká domácí zápas s Tisou, ve kterém chceme naplno bodovat."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - M. Levinský [-] (46. R. Netolička [-] ) , R. Hural [-] , T. Mohaupt [-] , J. Vobecký [-] (71. V. Kršňák [-] ) , M. Kytka [-] , M. Korunka [-] , O. Jaslo [-] , J. Hloušek [-] , P. Doubek [-] , L. Eichler [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - M. Pecháček [-] (56. A. Pospíšil [-] ) , D. Dvořák [-] , P. Šmejkal [-] - M. Charvát [-] , J. Korbel [-] , J. Herián [-] (71. J. Stupka [-] ) , J. Hladík [-] , J. Voráček [-] , V. Vyšata [-] , P. Tvrdík [-]

ŽK: 64. L. Král - 51. J. Hladík .
Hráči zápasu: L. Král , M. Kytka - J. Staněk , D. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Topinka Josef - ZVONAŘ Tomáš, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.