Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bozkov doma vítězí s Višňovou


Branky


0

Velice cennou výhru zaznamenal o víkendu Bozkov v zápase proti silnému celku z Višňové. Bozkov se nacházel na jedenáctém místě v tabulce a na druhé straně Višňová na krásném třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre v 32. vteřině

Pro domácí začal zápas skvěle, už v 1. minutě utkání se fanoušci radovali z prvního gólu, který měl na svědomí Bejda. Poté se ale hra vyrovnala. V 5. minutě Višňová kopala rohový kop, ale pro Králíčka to nebyl žádný problém. Poté hosté znovu párkrát prověřili domácího brankáře. V 8. minutě měl slibnou šanci Kobrle, kdy mohl dorazit míč do prázdné branky a navýšit vedení. Další slibná šance přišla pro domácí ve 13. minutě, kdy Havel trefil pouze gólmana hostí. Vedení vydrželo Bozkovským až do 23. minuty, kdy po rohovém kopu hostů hlavičkoval do branky Milan Mazánek a srovnal na 1:1. Vedení si ale domácí brzy vzali zase zpět, a to už za osm minut, když Havel hlavičkoval mírně pod břevno. Bohužel hosté za sedm minut opět skóre dorovnali, když po chybě gólmana trestal hlavičkující Koudelka. Domácí šli do šaten zklamaní, neboť dvakrát ztratili vedení.

Cenná výhra domácích

V úvodu druhého poločasu byla Višňová lepším týmem, byla u míčů dříve a často přecházela do nebezpečných brejků. V 53. minutě pro domácí přišel šok v podobě vedoucího gólu Višňové. Na hranici malého vápna vystřelil Dobrovodský, trefil břevno, od kterého se míč odrazil přímo do brány za nic netušícího Králíčka. Naštěstí domácí nesložili zbraně a nepolevili, a tak v 58. minutě tentokrát dorovnávali skóre oni. A opět skvělý Havel a přímo k pravé tyči. Poté přišla dvacetiminutovka plná napětí a nervů, zda se nějakému celku podaří strhnout vítězství na svoji stranu. To se nakonec podařilo domácím, kteří potřebují nyní každý bod. Plátek nahrál od středu do pravého rohu Lakatošovi, ten přistoupil k bráně blíž a naservíroval přihrávku přímo před ní Vrchovskému, který se nemýlil. Hostům se vedení Bozkova nelíbilo a tlačili se zbylý čas nebezpečně do branky domácích, ale marně. Poslední komplikace těsně před koncem v nastavené minutě přišla po faulu Bozkovských. Byl nařízen přímý kop, ale Mazánek mířil nad břevno. S následným hvizdem přišla i radost a úleva a cenné tři body pro domácí fotbalisty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bozkov
Michal Nesvadba: Velmi těžký zápas s kvalitním soupeřem. Ale věděli jsme, že pokud se máme zachránit, nesmíme už ztrácet body, k tomu ještě na domácím hřišti, a že musíme vyhrát. Kluci se hodně nadřeli, ale stálo to za to, neboť tři body zůstávají zaslouženě doma.




Sestavy


TJ Sokol Bozkov
O. Králíček [-] - L. Plátek [-] , M. Havel [-] , J. Vrchovský [-] , T. Mazánek [-] , S. Bejda [-] , J. Liďák [-] (70. M. Lakatoš [-] ) , D. Kobrle [-] (71. K. Makula [-] ) , L. Tůma [-] , J. Bém [-] , J. Musil [-]

TJ Jiskra Višňová
L. Vykoukal [-] - I. Šmidrkal [-] , M. Mazánek [-] , M. Zimák [-] , M. Štrbák [-] , M. Koudelka [-] , R. Dobrovodský [-] , T. Mazánek [-] , O. Zajíček [-] (66. J. Ramzer [-] ) , J. Koťátko [-] , P. Netolický [-]

ŽK: 79. T. Mazánek - 77. M. Štrbák , 85. M. Mazánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Paulus Petr - BAHNÍK Martin, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 18 62:12 50
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 19 58:15 48
3 SK Skalice u České Lípy 19 43:26 34
4 FK Velké Hamry B 19 50:29 33
5 TJ Spartak Chrastava 19 44:33 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 13
4 Jan Díl 11
5 Jaroslav Vacek 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 81 64,3% 1
2 Jiří Klik 69 58,0% 0
3 Radek Hruška 32 35,2% 0
4 Vojtěch Brož 28 63,6% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku