4:1
(3:1)
28. L. Martínek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

15.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní vstup zvládlo Mšeno bravurně


Branky


0

V sobotu 19. 3. se na trávě v Břízkách odehrálo úvodní kolo Krajského přeboru. V něm domácí Mšeno hostilo tým ze Skalice. Pro Mšeno byla Skalice velice nepříjemný soupeř, sice se v tabulce nachází v podobných patrech, ale z posledních čtyř zápasů Skalici nedokázalo ani jednou porazit, to se ovšem v tomto utkání zlomilo a domácí konečně zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání plný nepřesností

Utkání bylo pro oba celky velice obtížné v tom smyslu, že ani jeden z týmů předtím na trávě ani netrénoval a najednou mistrovské utkání a tráva, povrch který hráči neviděli několik měsíců. Podle toho taky vypadal úvod prvního poločasu, kdy kombinace obou celků pravidelně ztroskotávala po druhé přihrávce.

V úvodu měla Skalice více ze hry a zdálo se, že by mohla korigovat celé utkání, to se však zlomilo s nástupem 17. minuty, kdy z dálky napřáhl domácí Čech a z voleje vyslal bombu k tyči na kterou brankář Osmančík nedosáhl. Mšeno se tak ujalo vedení a celá hra se vyrovnala. Ve 28. minutě udělal domácí kapitán Petr Heinrich nepochopitelný faul na kraji velkého vápna, kdy při centru postrčil hráče a rozhodčí odpískal pokutový kop. K penaltě se postavil zkušený Martínek a bez problémů proměnil. O pět minut později domácím navrátil vedení krásnou střelou na zadní tyč mladý Štětkář a na hostech již bylo cítit velké zklamání. Krátce před poločasem jejich zklamání prohloubil ještě kapitán Heinrich, když se ve vápně prosadil, navýšil vedení na 3:1 a odčinil tak svou chybu, po které se kopala penalta proti jeho týmu. 

Kobachidze hrdinou druhého poločasu

Do druhého poločasu šli domácí s jasným cílem nepřipustit žádné drama a zvítězit. Krátce po začátku druhého poločasu měl domácí Čech na kopačce obrovskou šanci, která mohla ukončit naděje hostů na zvrat utkání. Z malého vápna však nedokázal Osmančíka prostřelit a hostům naděje zůstala. Od 60. minuty projevovali hosté vysokou aktivitu, která po několika standartních situacích vyvrcholila střelou, následnou rukou ve vápně Jana Filipa a odpískanou druhou penaltou proti domácímu celku. Skalici se nepodařilo proměnit druhou penaltu, když autor nasměroval svůj pokus do prava, střelu vystihl brankář Kobachidze, míč vyrazil, Skalice se dokázala dostat k dorážce, tu nasměroval jeden z hráčů k levé tyči, ale k té už plachtil opět Kobachidze a i druhý pokus na snížení výsledku hostům zmařil. V 71. minutě pečetil výsledek Hartman, který svůj nájezd na branku bezpečně proměnil, po této brance se hosté již na nic nezmohli a domácí měli ještě několik příležitostí na zvýšení skóre. Domácího trénéra Mařase může těšit fakt, že mladí hráči, kteří na začátku sezóny nastupovali spíše za rezervu Mšena, nyní zapadají do sestavy a dokonce se střelecky prosazují.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno
Daniel Braniš (hráč): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, navíc poprvé tráva, na které jsme ještě ani netrénovali. Naštěstí jsme rychle dali šťastnou branku a ta nám zápas ulehčila. Celý tým předvedl bojovný a dobrý výkon se kterým můžeme být spokojený.




Sestavy


Jiskra Mšeno
K. Kobachidze [-] - J. Filip [-] , D. Moravec [-] , D. Štětkář [-] (53. R. Samko [-] ) , V. Krámský [-] , K. Vanc [-] , T. Hartman [-] , V. Čech [-] (85. M. Filip [-] ) , J. Macháček [-] , P. Heinrich [-] , M. Daniel [-]

SK Skalice u České Lípy
T. Osmančík [-] - J. Všetečka [-] - J. Kliment [-] , J. Havlásek [-] , L. Martínek [-] - J. Dvořák [-] (55. M. Hanousek [-] ) - Z. Baťka [-] (81. T. Hruška [-] ) , L. Novotný [-] , Š. Otta [-] , M. Hlavinka [-] , O. Lebruška [-]

ŽK: 58. P. Heinrich , 63. J. Filip - 35. J. Havlásek , 72. L. Martínek , 86. T. Osmančík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vrtal Bohumil - BOHATÝ Ondřej, MAŘATKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 17 58:10 47
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 17 54:13 42
3 SK Skalice u České Lípy 18 41:22 34
4 FK Velké Hamry B 17 40:26 30
5 TJ Spartak Chrastava 18 42:29 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 13
4 Jaroslav Vacek 11
5 Jan Díl 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 72 64,3% 1
2 Jiří Klik 63 60,0% 0
3 Radek Hruška 25 32,5% 0
4 Vojtěch Brož 25 69,4% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku