Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice uhrály v záchranářském souboji důležité body


Branky


0

Pětadvacáté kolo nabídlo souboj o záchranu mezi Staňkovem a Bezdružicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté sice inkasovali, ale ještě do poločasu skóre otočili

Před zápasem bylo všem zúčastněným jasné, že se hraje o hodně. Úvod zápasu patřil domácím fotbalistům, měli územní převahu a tlačili se do zakončení. V 11. minutě přišel důležitý moment, když poslal domácí do vedení Jan Bron a na tahu tak byli hosté. Byli to ale staňkovští, kdo si vypracoval šance ke skórování. Ty ale zůstaly nevyužity a hosté toho dokázali využít. Ve 20. minutě se o vyrovnávací branku postaral kapitán Jakub Korynta a Bezdružice byly ve hře. Vstřelená branka vlila hostujícím fotbalistům novou krev do žil, obraz hry se rázem změnil. Ve 30. minutě měli domácí výhodu standartní situace, po které ale přišla ztráta, které využili hosté, založili rychlý protiútok, na jehož konci byl opět aktivní Jakub Korynta a ten si v zakončení věděl rady. Domácí byli jako opaření a do konce prvního poločasu již nedokázali odpovědět. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

Zlepšení domácích nakonec vedlo pouze k bodu

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím úplně dokonale. Již po čtyřech minutách totiž skóroval František Dolejš a vyrovnal tak skóre zápasu na 2:2. Staňkovští ale neměli dost a snažili se naplno využít toho, že hráči Bezdružic působili poněkud zaskočeně. V 55. minutě rozradostnil domácí příznivce Petr Štverka a poslal svůj tým do vedení. Tento gól mohl mít pro domácí cenu zlata, v případě vítězství by si Staňkov zajistil účast i v příštím ročníku 1.B třídy. Bezdružice ale bojovaly, i hostům totiž hrozila baráž o sestup. Nakonec se jim podařilo prolomit pevnou obranu soupeře, o vyrovnávací branku se postaral v 80. minutě Dominik Maroušek. Závěr zápasu byl nervózní z obou stran, skóre se ale již neměnilo. O osudu zápasu tedy musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod pro Bezdružice může v konečném součtu znamenat hodně

Vypjatý penaltový rozstřel nakonec zvládli lépe hostující fotbalisté, kteří po sérii 3:4 získali nesmírně cenný bod navíc, díky kterému si mohou dovolit v posledním kole jeden bod ztratit. Staňkov se mohl v případě vítězství zachránit, nakonec bude muset bojovat do posledních minut.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Začali jsme dobře, podařilo se nám jít do vedení a měli jsme i další šance. Soupeř nám ale brzy vyrovnal a obraz hry se úplně změnil. Měli jsme sice pořád menší územní převahu, hosté byli ale nebezpeční a po naší chybě šli do vedení. Vyšel nám nástup do druhého poločasu, kdy se nám podařilo skóre otočit, v závěru jsme si ale nepohlídali výsledek, který by znamenal záchranu a inkasovali jsme. Hodně nás to mrzí, snad se v posledním kole zadaří.




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Gust [-] , M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] (81. M. Hlaváč [-] ) , J. Bron [-] (67. J. Hruška [-] ) , T. Výrut [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] (83. L. Zahoř [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Dvořák [-] , J. Bastl [-] , D. Maroušek [-] , L. Čada [-] , J. Musil [-] , J. Korynta [-] , M. Sládek [-] , L. Blažek [-] , M. Filip ml. [-] , V. Gábor [-]

ŽK: 30. J. Bron , 65. T. Výrut - 39. J. Korynta , 85. M. Sládek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - HESSOVÁ Tereza, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.