Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá si bez větších potíží připsala další výhru


Branky


0

V pětadvacátém kole zavítali hráči Chodové Plané do Klenčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sice vzdorovali, přesto byli po první půli spokojenější hosté

Do utkání vstupovali hráči Chodové Plané v roli jasného favorita, což se snažili potvrzovat od úvodních minut. Míč soupeři prakticky nepůjčili a byli to oni, kdo diktoval tempo zápasu. Hráči Klenčí ale srdnatě bojovali a rozhodně soupeři nic neulehčili. Po navýrazné dvacetiminutovce se konečně začali dít věci. Hosté přidali na obrátkách, byla na nich vidět velká snaha vstřelit úvodní branku zápasu. Museli si ale dávat pozor na zadní vrátka, fotbalisté Klenčí čekali na sebemenší příležitost vyrazit do rychlého protiútoku. Nakonec se ale hosté přeci jen dostali do vedení, ve 28. minutě se po rychlé akci prosadil Jindřich Pelán. Domácí se ale nepoložili a do konce poločasu se jim podařilo vyrovnat, po rychlé akci přihrával Michal Čipera před prázdnou branku Martinu Čekalovi a ten už měl snadnou pozici. Hned vzápětí si ale vzal míč kdo jiný než Pavel Chval a po úžasném slalomu vrátil vedení svému týmu. Ve 44. minutě byl navíc po faulu vyloučen domácí Jan Ledvina a s nadějemi Klenčí na bodový zisk to vypadalo bledě. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

Chodová Planá si vedení pohlídala

Druhý poločas patřil od úvodních minut hostujícímu týmu. Fotbalisté Klenčí měli problémy v početní nevýhodě uhlídat ofenzivní hvězdy soupeře a bylo pouhou otázkou času, kdy inkasují potřetí. Překvapivě to ale byli domácí, kdo měl velkou šanci ke skórování. Vyznamenal se ale brankář Karel Petrželka, který skvělým zákrokem zlikvidoval nájezd dvou útočících hráčů soupeře. Tento moment se nakonec ukázal jako klíčový, hned vzápětí totiž podruhé v zápase překonal brankáře domácích Pavel Chval a bylo prakticky po zápase. Hráči Chodové Plané si do konce zápasu v poklidu hlídali dvoubrankové vedení, navíc přidali v závěru ještě dvě branky, o které se postarali Bohuslav Soukup Rudolf Ovčačík. Chodová Planá tedy porazila Klenčí 1:5 a i nadále se drží na skvělém pátém místě.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Poslední domácí zápas sehrálo naše omlazené mužstvo v bojovném duchu, přesto ale zvítězil zkušenější soupeř. Dostali jsme gól po rychlé akce soupeře, na který se nám ještě podařilo odpovědět, rozhodli ale poslední dvě minuty prvního poločasu, kdy jsme si nechali dát druhý gól. Hned poté byl trochu necitlivě vyloučen jeden z našich hráčů. Ve druhé půli jsme měli šanci na vyrovnání, tu jsme ale neproměnili a hned vzápětí soupeř skóroval potřetí a bylo po zápase. V závěru ještě hosté přidali další dvě branky.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Jeli jsme do Klenčí s očekáváním, že se bude chtít soupeř rozloučit v posledním domácím zápase a od úvodních minut na nás vlítne. To se ale nestalo, utkání jsme si v poklidu kontrolovali, domácí hráli pouze na nakopávané míče. Bez větších problémů jsme si došli pro tři body, i když musím pochválit brankáře, který se nám vrátil po zranění a hned předvedl důležitý zákrok za vyrovnaného stavu.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
M. Hojda [-] - J. Sokol [-] , J. Houdek [-] , V. Mifek [-] , F. Maslen [-] , M. Čipera [-] , J. Ledvina [-] , M. Čekal [-] , M. Řezníček [-] , F. Smazal [-] (75. K. Hula [-] ) , P. Osvald [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - I. Ryška [-] (70. M. Šmolík [-] ) , J. Sloup [-] (75. T. Sykal [-] ) , D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-] (80. M. Mikulík [-] )

ŽK: 5. J. Sokol , 21. F. Maslen , 64. F. Smazal - 31. R. Ovčačík , 36. P. Chval , 57. Z. Kutička . ČK: 44. J. Ledvina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REIPRICH Václav - MAROUŠEK Karel, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.