0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov překvapil favorita


Branky


0

Ve čtyřiadvacátém kole přívitali hráči Boru na svém hřišti fotbalisty Postřekova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Zatímco borští se nachází v poklidném středu tabulky, jejich soupeř z Postřekova musí řešit záchranářské práce. Úvod utkání byl opatrný z obou stran, ani jeden z hráčů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu, která by mohla jeho tým mrzet. Po nevýrazné úvodní patnáctiminutovce se konečně začalo hrát a byli to trochu překvapivě hosté, kdo měl více ze hry. Vypracovali si dvě zajímavé příležitosti, ale jak Petr Steinberger, tak Jiří Závodný nedokázali zpracovat míč ve vápně soupeře a domácí brankář si situace pohlídal. Hráči Boru hrozili spíše ze standartních situací, největší šanci měl asi Tomáš Janků, jeho střelu ale hostující brankář kryl. V prvním poločase se tedy diváci branky nedočkali, do kabin se šlo za bezbrankové stavu.

Závodný vystřelil Postřekovu veledůležité body

Úvod druhého poločasu byl opět velmi opatrný, především od hostujících fotbalistů, kteří hráli opravdu o hodně. Postřekovští dobře bránili a dokázali i zahrozit z rychlých protiútoků. Borští měli sice územní převahu, nedokázali si ale vypracovat nějaké větší ohrožení branky Lukáše Freie. Hosté hráli trpělivě a čekali na svou šanci, která nakonec přišla. V 65. minutě dostal pěkný pas za obranu Jiří Závodný, který si položil brankáře a pěkným obstřelem poslal svůj tým do vedení. Od tohoto momentu se hostující fotbalisté zatáhli a snažili se ubránit nejtěsnější vedení. Hráči Boru přidali na obrátkách, byla na nich vidět snaha zvrátit nepříznivý stav utkání, ale až na několik závarů po standartních situacích si nevypracovali žádnou gólovou šanci. Postřekov tedy ubránil jednobrankové vedení a po vítězství 0:1 se posunul na jedenáctou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt: Prvních patnáct minut to bylo z obou stran takové oťukávání, nemělo to moc velkou úroveň. Poté se začalo tempo stupňovat, vytvořili jsme si nějaké šance, které jsme ale neproměnili. Domácí hrozili pouze ze standartních situací. Ve druhé půli jsme hráli spíše odzadu, ale začali jsme se více dostávat do šancí a podařilo se nám vstřelit branku. Závěr zápasu jsme se snažili ubránit, soupeř hrozil opět ze standartek, vyrovnat se mu ale nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Andrle [-] , J. Stránský [-] (85. V. Hlaváč [-] ) , P. Zeman [-] , J. Maczko [-] , D. Jutka [-] , J. Zeman [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , F. Pták [-] , J. Burda [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , L. Ledvina [-] , D. Steinberger [-] , K. Kuželka [-] - D. Karlík [-] (71. T. Ledvina [-] ) , D. Vavřík [-] , P. Steinberger [-] , J. Zdráhal [-] - T. Václavovic [-] (46. J. Buček [-] ) , J. Závodný [-] -

ŽK: 58. P. Zeman , 69. J. Andrle , 87. J. Burda - 14. K. Kuželka , 89. T. Ledvina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - ČÍŽEK Ladislav (N), KREUZ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.