Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov udělal důležitý krok v boji o záchranu


0

Ve třiadvacátém kole přivítali hráči Klenčí na svém trávníku Meclov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po zásluze ujali vedení

Fotbalisté Klenčí už jsou jasnými sestupujícími, zato meclovští mají stále před sebou boj o záchranu. Do utkání vstoupili lépe hostující fotbalisté a byli to oni, kdo se první dostal do nějaké výraznější šance. Ta ale gólem neskončila a iniciativu převzali klenečtí. Vypracovali si několik velmi zajímavých příležitostí ke skórování, v brance hostí byl ale jistý Josef Dolejš, který několikrát podržel svůj tým. Hosté přežili menší tlak soupeře a udeřili. V 15. minutě se dostal do zakončení Jevgenij Čižikov a nemýlil se. Meclovu to ale nestačilo, jeho hráči se snažili vstřelit druhou, uklidňující branku. To se jim podařilo ve 26. minutě, kdy na rozdíl dvou branek zvyšoval Milan Obdržálek. Klenčí se snažilo ještě do konce poločasu odpovědět, skóre se ale již neměnilo. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2.

Čižikov ovládl druhou půli

Hra se ve druhém poločase příliš nezměnila. Klenčí mělo menší územní převahu, hosté ale dobře bránili a byli velmi nebezpeční z rychlých protiútoků. V 58. minutě navíc přidal svou druhou branku v zápase Jevgenij Čižikov a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Domácí se ale nepoložili a snažili se vstřelit alespoň čestný gól. To se jim podařilo v 70. minutě, postaral se o něj Filip Smazal a vykřesal tak alespoň teoretickou naději pro svůj tým. Tu ale uhasil v 81. minutě nezastavitelný Jevgenij Čižikov, který svou třetí brankou v zápase zvýšil opět na rozdíl tří branek. Ten samý hráč navíc o tři minuty později přidal čtvrtou branku a upravil tak skóre na konečných 1:5. Meclov si díky třem bodům výrazně vylepšil pozici v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: V letošní sezóně jsme bohužel ještě nesehráli jediný mistrovský zápas v plné sestavě. Tak tomu bylo i dnes, kdy nám chybělo 8 hráčů. Přesto jsme v utkání určitě nebyli horším týmem, ale neproměnili jsme množství vyložených šancí a soupeř nás nemilosrdně trestal z rychlých protiútoků. Mužstvo bojovalo za nepříznivého výsledku až do konce utkání.

TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: Utkání nebylo moc pohledné, ale pro nás úspěšné. V prvním poločas jsme vstřelili dvě branky, které nás uklidnili. Druhý poločas jsme dotáhli do vítězného konce a radovali jsme se z dalšího krůčku k záchraně.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
M. Hojda [-] - J. Sokol [-] , J. Houdek [-] , V. Mifek [-] (46. K. Hula [-] ) , F. Maslen [-] , M. Čipera [-] , J. Ledvina [-] , T. Čipera [-] , F. Smazal [-] , P. Diviš [-] (77. J. Mifek [-] ) , L. Brašna [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - Z. Mareš [-] , M. Obdržálek [-] (63. J. Suchý [-] ) , P. Beňušík [-] , J. Čižikov [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-] , J. Malík [-] (29. J. Váchal [-] ) , R. Kopperberg [-] , J. Vogeltanz [-]

ŽK: 37. J. Ledvina , 43. F. Maslen , 45. T. Čipera .
Hráči zápasu: J. Dolejš , J. Čižikov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hessová Tereza - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.