Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá si připsala šestou výhru v řadě


Branky


0

V jednadvacátém kole se střetly i týmy Postřekova a Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužili výhodu pokutového kopu

Hráči Chodové Plané vstupovali do zápasu ve velké formě, kterou chtěli potvrdit. Od úvodních minut přehrávali svého soupeře a bylo pouhou otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. Dočkali se ve 13. minutě, kdy je poslal do vedení kdo jiný než Pavel Chval, který je v posledních zápasech naprosto k nezastavení. Domácí měli velkou příležitost vyrovnat ve 24. minutě, kdy měli výhodu pokutového kopu. Hrdinou okamžiku se ale stal brankář Karel Petrželka, který penaltu zlikvidoval. Hosté hned vzápětí založili rychlý protiútok, na jehož konci byl Václav Vyskočil, který zvýšil na rozdíl dvou branek. Hráči Chodové Plané měli do konce prvního poločasu ještě několik šancí, skóre se ale již neměnilo. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2.

Chodová Planá si došla pro další vítězství

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hosté i nadále dominovali a soupeře nepouštěli vůbec k ničemu. V 51. minutě zvyšoval na 0:3 Rudolf Ovčačík a bylo téměř po zápase. Postřekovští se nemohli dostat do hry a pouze přihlíželi útočným výpadům soupeře. V 65. minutě přidal svou druhou branku v zápase Pavel Chval a o vítězi zápasu již nebylo pochyb. O deset minut později navíc přidali hosté pátou branku, postaral se o ni Jindřich Pelán. Domácí nakonec vstřelili čestnou branku, v 77. minutě se prosadil Tomáš Václavovic, který upravil skóre na konečných 1:5. Chodová Planá si tedy připsala další vítězství a v tabulce poskočila na pátou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Jeli jsme do Postřekova s tím, že soupeř hraje o záchranu, takže jsme nečekali lehké utkání. Vstřelili jsme první branku, poté náš brankář chytil penaltu a z následného protiútoku jsme vstřelili druhou branku. Tento moment byl asi rozhodující, poté jsme soupeře k ničemu nepustili a po zásluze jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] (60. T. Václavovic [-] ) , J. Zdráhal [-] , L. Ledvina [-] (70. T. Ledvina [-] ) , D. Steinberger [-] - D. Vavřík [-] (46. F. Kreuz [-] ) , P. Steinberger [-] , D. Karlík [-] , O. Cibulka [-] (60. J. Váchal [-] ) , K. Kuželka [-] - J. Závodný [-] -

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (60. R. Seitz [-] ) , V. Vyskočil [-] (65. T. Sykal [-] ) , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (72. M. Šmolík [-] ) , J. Pelán [-] , I. Ryška [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

Hráči zápasu: K. Petrželka , R. Ovčačík , P. Chval .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Kostelník Lumír - RUDA Daniel, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.