2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá otočila duel s Meclovem


Branky


0

V jednadvacátém kole se potkaly i týmy Bělé nad Radbuzou a Meclova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov se brankou v úvodu dostal do vedení

Do zápasu vstupovali hráči Bělé v roli velkého favorita, hostům se ale podařilo zaskočit soupeře hned v úvodu. V 6. minutě využil špatného vyběhnutí brankáře Radek Paluch a střelou do prázdné branky poslal svůj tým do vedení. Domácí se snažili rychle odpovědět, naráželi ale na připravenou obranu Meclova. Přesto si hráči Bělé vypracovali několik zajímavých příležitostí, v největší byl asi Jiří Černý, který byl sám před brankářem hostí, neunesl ale tíhu okamžiku a přestřelil. Hosté se soustředili především na defenzivu a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Do konce prvního poločasu se již nic zajímavého nestalo, do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Bělá dvěma brankami otočila skóre

Do druhého poločasu vstoupili hráči Bělé mnohem lépe a v 56. minutě se jim podařilo vyrovnat. Po lajně zatáhl míč Václav Braun, který ho předložil Miroslavu Bořilovi, jehož střelu vyrazil brankář hostí k nohám Václava Landrgotta a ten bez větších problémů dorazil míč do branky. Domácí byli na koni, vstřelená branka jim vlila novou krev do žil. Postupem času se aktivita domácích hráčů vytratila a iniciativu převzali hosté. Měli několik šancí po rychlích protiútocích, podařilo se jim dokonce vstřelit branku, která ale nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení. Domácí v závěru opět zabrali a podařilo se jim strhnout vedení na svou stranu. V 81. minutě si vzal míč Martin Šinál a střelou z dálky rozradostnil domácí příznivce. V závěru ještě trochu pracovali emoce, nic zásadního se ale už nestalo. Bělá tedy porazila Meclov 2:1 a i nadále může pomýšlet na třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Byl to velmi těžký zápas. Soupeř bránil v devíti lidech a hrál na brejky, navíc jsme inkasovali hned v úvodu zápasu. Měli jsme šance, které jsme ale nevyužili a po první půli jsme tedy prohrávali. Ve druhé půli jsme se zlepšili a dvěma brankami otočili skóre. Soupeř přijel s tím, že hraje o záchranu, takže bojoval a pro nás to bylo složité utkání.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] , J. Sopko [-] - J. Bočan [-] , J. Černý [-] (46. L. Černý [-] ) , D. Frank [-] (74. K. Pangrác [-] ) , M. Šinál [-] - M. Bořil [-] , V. Landrgott [-] (86. J. Kotrc [-] ) -

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - Z. Mareš [-] , P. Beňušík [-] , R. Paluch [-] (80. J. Suchý [-] ) , J. Váchal [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , J. Vogeltanz [-] , L. Hajs [-] , J. Malík [-] , R. Kopperberg [-]

ŽK: 82. M. Šinál , 82. V. Landrgott - 63. R. Paluch , 76. V. Kafka , 82. P. Beňušík .
Hráči zápasu: M. Šinál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hálek Pavol - FANFULE Adam (N), KAUFNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.