Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov získal další tři body


Branky


0

Dvacáté kolo uzavřel duel mezi Částkovem a Postřekovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boček poslal domácí do vedení

Do utkání vstoupovali hráči Částkova v roli jasného favorita. Opak byla ale pravdou, hosté na svého soupeře vyrukovali s vysokým presingem, který dělal domácím fotbalistům velké problémy. Postřekov si vypracoval několik velmi zajímavých příležitostí, skóre se ale neměnilo. Částkovští využili hned své první větší šance a ve 21. minutě je poslal do vedení útočník Jaroslav Boček. Postřekovští se ale nechtěli s nepříznivým výsledkem jen tak smířit a ještě více zatlačili svého soupeře, který chvílemi nevěděl, kde mu hlava stojí. Částkovští se ale dobře bránili a soupeři skórovat nedovolili. Do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení Částkova.

Domácí si nakonec i zastříleli

Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji hosté, kteří se snažili za každou cenu vyrovnat. Domácí začali ale postupem času hru vyrovnávat a i oni se dostávali do zakončení. V 67. minutě přidal uklidňující druhou branku Jaroslav Boček a s nadějemi Postřekova na bodový zisk to vypadalo bledě. V 80. minutě navíc přidal třetí branku Částkova střídající Roman Hrabovský a o vítězi už bylo prakticky rozhodnuto. Hosté po třetí inkasované brance rezignovali a přenechali iniciativu soupeři, který byl hladový po gólech. V 84. minutě přidal čtvrou branku domácích opět Roman Hrabovský a s Postřekovem to vypadalo hodně špatně. V 87. minutě přidal definitivní tečku za zápasem Jaroslav Boček, který tak zkompletoval svůj hattrick a upravil skóre na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Asi náš nejhorší jarní výkon, kupodivu nejlepší výsledek. Soupeř měl v první půli několik šancí, které ale neproměnil a nám se podařilo dostat do vedení. Ve druhé jsme měli opět štěstí, v závěru jsme se ale rozstříleli a nakonec z toho byl takto jasný výsledek.




Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - D. Karban [-] , D. Štípek [-] , V. Svoboda [-] , P. Hrabovský [-] (84. L. Lebeda [-] ) - L. Bydžovský [-] , L. Pernglan [-] , O. Pták [-] , A. Herout [-] (71. R. Hrabovský [-] ) - M. Papoušek [-] (46. M. Jedlička [-] ) , J. Boček [-] (88. P. Sňozík [-] ) -

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , J. Zdráhal [-] , L. Ledvina [-] , D. Steinberger [-] - D. Vavřík [-] , P. Steinberger [-] (80. T. Ledvina [-] ) , D. Karlík [-] , O. Cibulka [-] (74. F. Kreuz [-] ) , K. Kuželka [-] - J. Závodný [-] (84. M. Cibulka [-] )

ŽK: 35. V. Svoboda , 41. D. Karban - 38. P. Steinberger .
Hráči zápasu: J. Boček , R. Hrabovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAUZ Jan - KOŘÍNEK Josef (N), KRÁLOVEC Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.