Bor si po zásluze odváží tři body


0

Dvacáté kolo mělo na programu i duel mezi Meclovem a Borem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stránský poslal svůj tým do vedení

Do utkání vstoupili lépe hostující fotbalisté, kteří vlétli na svého soupeře a snažili se rychle vstřelit branku. Jejich aktivita se jim vyplatila již v 11. minutě, kdy se k míči dostal kanonýr Jiří Stránský a pěknou střelou ze střední vzdálenosti překonal brankáře soupeře. Meclovu se ale podařilo rychle odpovědět, v 16. minutě se prosadil záložník Radek Paluch a začínalo se odznova. Borští se ale nezastavili a i nadále tlačili svého soupeře na jeho polovinu. Vedení jim vrátil ve 23. minutě po pěkné individuální akci opět Jiří Stránský, který byl v prvním poločase naprosto k nezastavení. V závěru první půle ještě ten samý hráč orazítkoval břevno, skóre se ale již neměnilo. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

Bor si výhru bez problému pohlídal

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Borští naopak ještě více přidali na obrátkách a soupeře k míči prakticky nepustili. V 51. minutě se opět měnilo skóre, hattrick zkompletoval Jiří Stránský a zajistil tak svému týmu pohodlný dvoubrankový náskok. Meclov si za celý druhý poločas nevypracoval téměř žádnou šanci a pouze přihlížel útočným výpadům soupeře. Hosté byli při chuti a v 73. minutě to bylo již 1:4, do střelecké listiny se zapsal František Pták. Hned o šest minut později přidali borští pátou branku, postaral se o ni Tomáš Janků. V 82. minutě zakončil své galapředstavení Jiří Stránský, který přidal svou čtvrtou branku v zápase a připsal si již 21. trefu v sezoně. Do konce zápasu se již nic zajímavého nestalo, Bor tedy porazil Meclov 1:6 a upevnil si svou pátou příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Vstoupili jsme do utkání velmi dobře a podařilo se nám dát rychlý gól, soupeř nám ale vzápětí vyrovnal. Podařilo se nám ale do konce poločasu skórovat, což bylo důležité. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší a přidali jsme další čtyři branky. Zasloužené vítězství.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOCELKA Milan - VÁCHAL Jindřich (N), ČÍŽEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.