Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.5

Nápoje

9.0

Jídlo

8.5

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.5

Vyrovnané utkání rozhodly až penalty


Branky


89. J. Stránský (p.) - 14. P. Holar
0

V devatenáctém kole se potkaly i týmy Boru a Chodova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení

Chodovu se na jaře vůbec nedaří, do utkání tedy vstupovali v roli favorita domácí. Úvod byl ale poměrně vyrovnaný, oba týmy se soustředily především na defenzivu, nechtěly udělat nějakou výraznější chybu. Hrálo se především ve středu hřiště, hráči si nenechali ani kousek prostoru. Hostům se podařilo jít do vedení ve 14. minutě, kdy se po standartní situaci prosadil kapitán Petr Holar. Borští se nemohli dostat do zápasu, nedařila se jim kombinace a dělali chyby. Snažili se proto hrát na nakopávané míče, se kterými si ale bez větších problémů poradila obrana Chodova. Do konce poločasu se nic zajímavého neudálo, do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího možného vedení hostí.

Stránský zařídil svému týmu alespoň penalty

Druhá půle měla o trochu lepší úroveň než půle první. Domácí se trochu zvedli, zlepšili rozehrávku a podařilo se jim dostat do zápasu. Hosté ale dobře bránili a nepouštěli soupeře do nějaké výraznější šance. Borští ale postupem času stále více tlačili na svého soupeře a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vyrovnat. Chodov se ale držel zuby nehty a vypadalo to, že se nakonec ubrání. V 89. minutě se ale k míči dostal kanonýr Jiří Stránský, dostal se až do vápna, kde byl faulován a byl nařízen pokutový kop. Sám faulovaný si postavil míč na bílý bod a chladnokrevně proměnil. Bor se tedy zachránil za pět dvanáct a dotáhl utkání do penalt.

Bor vybojoval bod navíc

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí, kteří zvítězili v poměru 4:3, když v poslední sérii rozhodl o vítězství kapitán Jiří Blažek. Bor se díky vítězství posunul před rivala z Částkova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Po zápase v Tlumačově, kde jsme odehráli dobrý zápas, jsme chtěli naplno bodovat. První poločas se nám vůbec nevydařil a inkasovali jsme. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili, ale oba dva týmy hrály špatně. V závěru se nám podařilo z penalty vyrovnat a v rozstřelu jsme byli šťastnějším týmem.




Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ČÍŽEK Ladislav (N), KAPIC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.