J. Plecitý 24. (vl.)
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vypjaté derby musely rozhodovat až penalty


Branky


24. J. Plecitý (vl.) - 70. J. Pelán
0

V sedmnáctém kole zavítali hráči Chodové Plané na půdu rivala z Boru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli zásluhou vlastního gólu soupeře do vedení

Derby mezi Borem a Chodovou Planou slibovalo velmi zajímavý duel. Hosté vstoupili do utkání lépe, byli nebezpečnější než soupeř a měli více ze hry. Vypracovali si několik zajímavých střel, žádná z nich ale neskončila v brance soupeře. Domácí trpělivě čekali na chybu soupeře a jejich vyčkávání se jim vyplatilo. Ve 24. minutě zatáhl míč středem Jiří Stránský, předložil ho Tomáši Janků, jehož střelu z úhlu vyrazil brankář hostí k nohám Jana Plecitého, který si míč nešťastně srazil do vlastní sítě. Hosté tedy trochu smolně prohrávali a do konce poločasu už nebyli tak aktivní, jako v úvodu. Borští už si žádnou šanci také nevypracovali, do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Hosté po zásluze vyrovnali

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, mírnou převahu měli domácí fotbalisté, kteří se snažili vstřelit uklidňující druhou branku. Měli velkou příležitost v podobě pokutového kopu, po ruce jednoho z bránících hráčů. Míč si postavil na bílý bod Tomáš Janků, nabízenou šanci ale nevyužil. Hosty tento moment nabudil, převzali iniciativu a hnali se za vyrovnáním. Za svou aktivitu byli odměněni v 70. minutě, kdy se po centru Jiřího Abramčuka prosadil Jindřich Pelán. Od tohoto okamžiku se hrálo opatrně z obou stran, nikdo nechtěl udělat nějakou výraznější chybu. Do konce zápasu se skóre neměnilo, musely rozhodnout penalty.

Hosté si nakonec odvezli cenný bod navíc

V penaltovém rozstřelu byli šťastnějším týmem hosté a získali bod navíc po vítězství v sérii v poměru 4:5, rozhodující penaltu proměnil Ivan Ryška.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Čekalo nás derby se soupeřem, který trochu posílil, ale na utkání jsme se dobře připravili. V první půli byli hosté nebezpečnější, své šance ale nevyužili a my jsme šli do vedení. Ve druhé půli jsme měli výhodu pokutového kopu a mohli jsme vést o dvě branky, bohužel jsme ale neproměnili a soupeř nás za to potrestal. V penaltách byli šťastnější hosté, ale jinak si myslím, že to byla zasloužená remíza.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Hrál se celkem pohledný fotbal, hra se přelévala ze strany na stranu. V první půli jsme inkasovali zásluhou vlastního gólu, ve druhé půli jsme se ale po chycené penaltě zvedli a po zásluze vyrovnali. Na penalty jsme zvítězili, takže určitě spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - P. Zeman [-] , D. Jutka [-] , J. Zíka [-] , J. Stránský [-] , J. Andrle [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , F. Pták [-] , M. Buben [-] , J. Burda [-] (75. J. Blažek [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] (46. M. Šmolík [-] ) , I. Ryška [-] , T. Sykal [-] (46. R. Seitz [-] ) , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 69. P. Zeman , 83. J. Pokorný - 50. R. Seitz , 90. J. Plecitý .
Hráči zápasu: J. Andrle , P. Zeman - P. Chval .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Adam - ČÍŽEK Ladislav (N), BRŮŽEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.