3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd v domácím utkání nezaváhal


Branky


2. P. Houda (p.) , 68. T. Landrgott , 90. P. Houda - 30. J. Němec
0

V šestnáctém kole přijeli hráči Postřekova na horkou půdu Dlouhého Újezda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích soupeře nepoložila

Do utkání vstupovali hráči Dlouhého Újezda v roli velkého favorita. Domácím se skvěle povedl hned úvod zápasu, když ve 2. minutě dokázali vybojovat pokutový kop, ze kterého otevřel skóre Petr Houda. Hosty ale rychlá branka nepoložila, dokázali držet s favoritem krok. Skóre se mohlo v úvodní dvacetiminutovce měnit hned několikrát, na obou stranách ale drželi své týmy brankáři. Postřekov byl za svou aktivní hru odměněn ve 30. minutě. Po pěkně rozehrané standartní situaci přilétl centr do vápna, kde nejvýše vyskočil Jan Němec a svou hlavičkou nedal brankáři domácích žádnou šanci. Domácí si mohli do konce první půle vrátit vedení, své šance ale neproměnili, do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Postřekov se dlouho držel, nakonec ale odešel bez bodu

Začátek druhého poločasu se více povedl domácím hráčům. Hosté se soustředili především na obranu a čekali na svého soupeře, co vymyslí. Hráči Újezda se dostali do několika zajímavých příležitostí, nedařilo se jim ale v koncovce. Smůlu protrhl až v 68. minutě Tomáš Landrgott, který poslal svůj tým do zaslouženého vedení. Hosté se ale nechtěli s nepříznivým výsledkem smířit a zabrali. Čáru přes rozpočet jim ale udělal stoper Karel Kuželka, který viděl od rozhodčího za protesty druhou žlutou kartu a Postřekov tak musel dohrávat o deseti. Přesto se ale jeho hráči snažili o vyrovnání, domácí je ale v poslední minutě potrestali z rychlého protiútoku, na konečných 3:1 upravil Petr Houda. Dlouhý Újezd tedy zvládl náročné utkání a zase o kousek stáhl bodový náskok prvního Tlumačova, ten má ale zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: Ujali jsme se vedení hned z první akce, která skončila faulem v pokutovém území a následnou penaltu jsme proměnili. Hostům se podařilo vyrovnat po zahrání standartky, kdy jsme neuhlídali hlavičkujícího hráče. Druhý poločas přinesl více šancí na naší straně, ale opět jsme je nedokázali proměnit, hosté se v těchto chvílích zatáhli a bránili remízu. Je nutno říci, že při mnoha šancích nás zastavil zdvižený praporek pomezního hostí jako údajný offside. Přesto se nám povedlo vstřelit druhou branku. V závěru hosté mohli vyrovnat, ale svoji šanci neproměnili a my z protiútoku definitivně rozhodli třetí trefou. Naše vítězství je zcela zasloužené.

TJ Sokol Postřekov
Adam Polák: První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Hned ve třetí minutě jsme inkasovali z pokutového kopu, pak jsme ale hru vyrovnali, do konce poločasu jsme byli lepším týmem a po zásluze jsme srovnali. Do druhé půle vstoupili lépe domácí a po naší chybě se dostali do vedení. Když jsme začali mít trochu převahu, tak se náš hráč nechal zbytečně vyloučit a soupeř si už vítězství pohlídal.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , J. Švábek [-] , M. Stoklasa [-] - P. Houda [-] , V. Zeman [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] - T. Bizoň [-] , M. Gitta [-] (80. K. Tůša [-] ) , P. Roháč [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , V. Královec [-] , K. Kuželka [-] , J. Steinberger [-] (85. J. Váchal [-] ) - D. Vavřík [-] (88. M. Cibulka [-] ) , D. Steinberger [-] , D. Karlík [-] , L. Ledvina [-] , J. Závodný [-] (88. M. Gibfried [-] ) - F. Kreuz [-] -

ŽK: 25. T. Bizoň , 27. L. Zeman , 44. J. Švábek , 58. M. Stoklasa - 2. V. Královec , 32. J. Němec , 50. K. Kuželka . ČK: 82. K. Kuželka .
Hráči zápasu: M. Stoklasa , P. Houda - J. Steinberger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Komanec Petr - BUČAN Ondřej (N), PARESKÝ Alexandr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.