Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:15

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor sahal po vítězství, ale nakonec odešel bez bodu


Branky


0

Své první jarní utkání svedly i týmy Bělé nad Radbuzou a Boru. Diváci viděli skvělý zápas, ve kterém byli nakonec šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta zařídila domácím raketový vstup do zápasu

Hned na úvod jarní části sezony se oba týmy mohly těšit na velmi těžké utkání, jednalo se totiž o derby a oba soupeře navíc dělily v tabulce pouhé dvě příčky. Do utkání vstoupili aktivněji domácí a jejich snaha se jim vyplatila. Hned ve druhé minutě totiž unikl za obranu Miroslav Bořil, který byl faulován v pokutovém území a byl z toho pokutový kop. Ten bez větších problémů proměnil Mikuláš Pustovojt a Bělá tedy šla do vedení. Vstřelená branka domácím viditelně pomohla, prvních patnáct minut byli jasně lepší než soupeř. Vypracovali si několik šancí, ale žádná z nich neskončila brankou, i když střela Jana Sopka orazítkovala břevno. Hosté přežili úvodní tlak soupeře a sami se začali tlačit do zakončení. V 18. minutě měli výhodu rohového kopu, míč se snášel k brankáři Tomáši Jarinovi, který ho ale neudržel a nabídl tak vyrovnání pohotovému Jiřímu Stránskému 1:1. Od vyrovnávací branky byli hosté o něco lepším týmem, nic zajímavého se ale neudálo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Bor byl blízko vítězství, nakonec ale musí překousnout porážku

Do druhé půle nevstoupili borští vůbec dobře. Hned ve 46. minutě využil zaváhání hostujícího obránce aktivní Miroslav Bořil, který svým klasickým způsobem zatáhl míč po křídle a naservíroval ho před branku na volného Václava Landrgotta, který si již veděl rady a poslal Bělou do vedení. Domácím to ale nestačilo a v 60. minutě se jim povedlo navýšit vedení. Opět u toho byl Miroslav Bořil, který využil zaváhání obrany, zatáhl míč po lajně a následným centrem našel před brankou Dominika Franka, který nedal brankáři Boru žádnou šanci. Hosté se ale nechtěli s nepříznivým výsledkem smířit a začali hrát na větší riziko. Hned šest minut po obdržené brance se jim podařilo snížit, když se po rohovém kopu prosadil Jakub Burda a vykřesal tak naději na vyrovnání. Po vstřeleném gólu borští naprosto ovládli hru a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vstřelit třetí gól. To se jim povedlo v 77. minutě, kdy měli po faulu ve vápně výhodu pokutového kopu. Chladnou hlavu zachoval Tomáš Janků a skóre tedy bylo 3:3. V 85. minutě mohl přijít dokonalý obrat Boru, sám na brankáře Jarinu se řítil Stránský, ale ze souboje jeden na jednoho vyšel lépe brankář domácích, navíc hned z následného protiútoku udeřili hráči Bělé. Centrovaný míč si ve vápně našel Mikuláš Pustovojt a skvělou hlavičkou přesně k tyči vrátil svému týmu vedení. Hosté se snažili vyrovnat, to se jim ale nepodařilo. V 88. minutě už jen kosmeticky upravil výsledek Václav Landrgott, který dorazil do brány Sopkovu střelu. Bělá si tedy v krásném utkání připsala tři body a se svým vstupem do jarní části může být spokojená.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Zápas jako řemen. Začali jsme skvěle a díky penaltě jsme se dostali do vedení. Pak jsme ale inkasovali po rohovém kopu, první půle tedy skončila nerozhodně. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět velmi dobře a dostali jsme se do rychlého vedení. Utkání jsme si ale zkomplikovali, když jsme dovolili soupeře vyrovnání. Poté jsme měli štěstí, že útočník neproměnil svůj únik a z následného protiútoku jsme dokázali rozhodnout.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: V tomto derby jsme měli Bělé co vracet. Přípravu jsme odehráli dobře a na utkání jsme se připravili. Bohužel nám utekl začátek a brzo jsme inkasovali. Úvodní patnáctiminutovka patřila soupeři, ale poté jsme se oklepali a podařilo se nám vyrovnat. Začátek druhé půle ovšem opět patřil Bělé. Dvakrát jsme inkasovali, a tak jsme museli vše vsadit na jednu kartu. Podařilo se nám vyrovnat a mohli jsme i jít do vedení, bohužel se to nepodařilo a v závěru jsme přišli i o bod.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , J. Černý [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] - J. Bočan [-] (85. M. Nový [-] ) , M. Šinál [-] , J. Sopko [-] - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] - D. Frank [-] (90. P. Cingroš [-] )

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Stránský [-] , J. Andrle [-] , D. Jutka [-] , J. Pokorný [-] (87. P. Zeman [-] ) , T. Janků [-] (90. J. Maczko [-] ) , F. Pták [-] , J. Blažek [-] , J. Zeman [-] , M. Buben [-] , J. Burda [-]

ŽK: 28. D. Frank , 43. M. Tomášek - 33. T. Janků , 69. J. Zeman .
Hráči zápasu: M. Bořil - J. Burda .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Brůha Radek - PENA Miroslav, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.