FOTO: Vroutek doma zvládl veledůležitý zápas


2

Do Vroutku přijelo mužstvo z Vejprt, které mělo v tabulce stejně bodů jak domácí tým. Čekal se tedy zajímavý souboj o čtvrté místo v tabulce. Domácí utrpěli v minulém kole nečekaně vysokou porážku v Perštejně a ztratilo svoji jarní neporazitelnost. Další motiv k tomu, aby načali novou sérii vítězství. V základní sestavě chyběl pouze Machyna a jeho místo nahradil od počátku zápasu J.Balák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už je téměř domácím pravidlem, první branka padla hned v úvodu do sítě vrouteckého brankáře Klíče. Po faulu Kuznetsova ve 3. minutě, těsně na hranici trestného území, se z přímého kopu nádherně trefil Hudec a brankář domácích neměl šanci. Hra byla vyrovnaná a domácí záložníci měli problém dostat přihrávku mez zodpovědně bránící hosty. O průnik se pokoušel Sheshenov, Pelikán i Chroust. První podařená přihrávka od Heince prošla za obránce až ve 21. minutě a Zvoníček nezaváhal.  Vyrovnáno 1:1. Hra domácích těžila z nasazení hráče Haince a technických kousků a rychlosti Sheshenova. Přesto nervozita na kopačkách dělala své. Mnoho nepřesných přihrávek a málo brankových příležitostí. Jednu z nich měl krátce po vstřelené brance Hainc, ale jeho umístěnou hlavičku brankář hostí stačil pěkným zákrokem vytáhnout. Chyby vrouteckého mužstva využil ještě v prvním poločase Souček z mužstva Vejprt. Po rohovém kopu zasáhl míč hlavou a brankář domácích na něj nedosáhl, i když střela nebyla ani příliš prudká ani příliš umístěná. To vše se seběhlo ve 38. minutě Své šance ještě před koncem poločasu neproměnili Hainc, který krásně obstřelil zeď hostů, ale brankář byl opět na svém místě a Sheshenov šel ve 42. minutě sám na brankáře, ale lehkou střelu poslal jen do vyběhlého brankáře Maška. V přestávce po prvním poločase tak svítil na ukazateli stav 1:2.

 

V kabině domácích došlo pravděpodobně k bouřlivé diskuzi a hráči nechtěli prožít další hořkou porážku jako v Perštejně, navíc před vlastním publikem. Do druhého poločasu vlítli jako chrti na zajíce a začali se dít věci. Diváku bylo tentokrát jen necelých 50, ale druhý poločas se jim musel líbit. Domácí zrychlili a hlavně zpřesnili hru a najednou začala mít do té doby dobře organizovaná obrana Vejprt problémy. Vyrovnávací branka přišla hned v začátku druhého poločasu a byla velice důležitou. V 54. minutě se poprvé v zápase strefil Chroust Patrik. Neuplynulo ani deset minut a Vroutek se poprvé v zápase dostal do vedení, které již do konce zápasu nepustil. V 62. minutě dobře zacílil Jakub Pelikán, který zakončil střelou po přihrávce Zvoníčka. Obrana hostu se již definitivně rozsypala a Heinc , Fedoriška a Zvoníček ovládli střed hřiště. Po jejich přihrávkách zakončoval v 73. minutě opět Chroust a tři minuty na to se konečně strefil Sheshenov. Druhá branka Jakuba Pelikána v zápase již byla jen třešinkou na dortě a v 84. minutě padla do sítě jinak dobře chytajícího Maška poslední, šestá branka domácích. Ještě před koncem zápasu neudržel své nervy na uzdě hostující Souček a obdržel druhou žlutou kartu. Následovala červená a urážky rozhodčích. To již však nemělo na výsledek zápasu žádný vliv a domácí si vystříleli vítězství a další tři body na domácím hřišti. V tabulce domácích zápasů jsou na druhém místě a v celkové tabulce je tato výhra posunula již na čtvrté místo. Na Nové Sedlo, které je třetí jim schází 3 body a na druhé Kryry bodů šest. Zápas v Kryrech ve 24. kole bude tady dost napínavé derby mužstev, kterým se na jaře mimořádně daří. V příštím kole jedou vroutečtí do Braňan, kde budou favoritem a budou chtít určitě připojit další výhru.

 

(hyk)

 



Sestavy


FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Baierl [-] , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] , J. Balák [-] , P. Chroust [-] , J. Zvoníček [-] (80. J. Umlauf [-] ) , J. Pelikán [-] , K. Sheshenov [-] , V. Kuznetsov [-] , J. Bešík [-]

TJ Slovan Vejprty
D. Mašek [-] - J. Hablawetz [-] , M. Keil [-] , A. Pop [-] - J. Hudec [-] , R. Černý [-] , M. Budský [-] , J. Jansa [-] , V. Jindra [-] - S. Domingos [-] (62. P. Kotlár [-] ) , L. Souček [-]

ŽK: 30. M. Heinc , 68. J. Pelikán , 85. J. Baierl , 88. J. Umlauf - 63. L. Souček , 85. R. Černý . ČK: 89. L. Souček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KRUTINA Radek, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2016 21:28
Jaro, my vás nemít :-)
Děkujeme za upozornění a klukům z FK Vroutek se omlouváme...
15. 5. 2016 20:35
Fanoušek, Fotograf - FK Vroutek | Ústecký | Louny
Nesprávný výsledek a titulek. Výsledek zápasu Vroutek : Vejprty 6:2 (1:2)