Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.12.2015 15:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ve prospěch Fokefulu + FOTO


Branky


0

Fokeful měl k dispozici další čtyřku na střídání, naproti tomu soupeř měl pouze jednoho náhradníka.

Celé utkání se odehrálo za vysokého tempa, pěkných kombinačních akcí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající Kvasnička Juventus podržel

Hned v první minutě Makarský centroval na Poláka, který tečí hlavou vyzkoušel Peška v bráně. Minutu nato si Vodrážka připravil balón na svoji levou nohu, Pešek střelu doprostřed brány jen vyrazil, ale ani podruhé se Vodrážka neprosadil.

Ve třetí minutě chyboval s rozehrávkou Vávra a Tvrz zakončoval do prázdné brány, 1:0.

Tvrz si poradil s dlouhým centrem a rychlou střelou vyzkoušel Kvasničku v bráně, který míč pouze vyboxoval na dobíhajícího Pucholta. Ani jeho střeleckým pokusem brankáře Juventusu nepřekonal. V páté minutě našel Pucholt přesnou přihrávkou volného Kučeru, který hned z voleje pálil vedle. Opět přišla špatná rozehrávka Juventusu, ovšem Mates tuto příležitost k navýšení skóre nevyužil.

V deváté minutě po kombinaci Hornofa a Sklenky, se druhému jmenovanému do střely připletl spoluhráč a Kvasnička v bráně mohl zůstat klidný.

V té samé minutě Juventus doplnili dva hráči Martin Havel a Adam Mašek.

Fokeful pokračoval v dobývání Kvasničkovi brány, kterého nejen Kučera pěknou tvrdou střelou vyzkoušel.

V poslední minutě prvního poločasu byl faulován Kučera, rozhodčí nechal hru pokračovat, Vávra se zmocnil balónu a střelou na zadní tyč srovnal skóre zápasu, 1:1.

V závěru poločasu Rohla vybojoval balón na polovině hřiště a přihrál na volného Matese, na pravé straně. Ten se ještě snažil najít nabíhajícího Sklenku, který ovšem skluzem balón dostihl až za brankovou čárou.

Stínem utkání byly vyhrocené emoce a následné červené karty

Hned od úvodního hvizdu začal poločas náporem Juventusu.

Ve 35. vteřině Vávra rychle přebral balón, a nekompromisní ránou prostřeluje Peška, 1:2. V zápětí, po špatné rozehrávce Sklenky, to mohl být opět Vávra, kdo mohl náskok Juventusu zvýšit.

V 14. minutě, po pěkné kombinaci Fokefulu, Pucholt prostřeluje Kvasničku a srovnává skóre zápasu, 2:2.

Mladíci z SK začínají více kombinovat, což přináší více šancí ale i skvělých zákroků brankáře Kvasničky. Další pěkný střelecký pokus Hornofa Kvasničku jen protáhl. V 17. minutě se po další pěkné kombinaci dostal míč ke Sklenkovi, který pálil vedle. Hned na to Sklenka dlouhým dloubáčkem našel na levé straně Červeného, který hned z otočky nekompromisně zakončil do boční sítě.

Na druhé straně se Makarský dokázal uvolnit, ale jeho nebezpečná střela skončila také jen v boční síti branky.

Fokeful kombinoval, kdežto Juventus útočil pouze z brejkových situací.

V 19. minutě přišla špatná rozehrávka od Matese, kterou zastihl opět Vávra. Ten se v takových situacích většinou nemýlí, ale Pešek jeho střelu skvěle vychytal. Ve 20. minutě přichází šance Pucholta, po kombinaci obešel obránce, pálil ovšem vedle. Juventus fauluje a přibývá i více emocí.

Ve 23. minutě přišla jedna z nejhezčích akcí tohoto zápasu, která začala již od brankáře Peška. Červený poté našel před brankou volného Matese, který uklidil míč za Kvasničkova záda, 3:2.

Juventus se snažil strhnout skóre na svojí stranu, a tak podporuje ofenzívu i brankář. Kvasnička z poloviny hřiště bodlem prověřil Peška. Rychlá rozehrávka a jednoduchá kombinace Tvrze a Matese dostala Fokeful až před Kvasničku, který následnou střelu zlikvidoval. Tvrz nemeškal s rozehrávkou a našel volného Červeného, který zakončoval do prázdné brány, a navýšil tak náskok o 2 góly, 4:2.

Kvasnička opět střílí bodlem z poloviny hřiště, ale Pešek výborným zákrokem jeho střelecký pokus likviduje.

Na polovině Fokefulu při souboji Hornofa a Vávry druhý jmenovaný fauloval, ovšem celý incident se strhl v bitku. Na palubovku naběhli nejen pořadatelé, ale i hráči. Rovnou vyloučen byl Vávra a Červený, který vběhl na hrací plochu a bránil svého spoluhráče.

Zbylé vteřiny týmy dohrávaly po 3 hráčích na každé straně, ale na výsledku zápasu se už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Jakub Sklenka: „Ze začátku to bylo opatrné utkání, nikdo nechtěl udělat chybu. Goly padaly po pěkných akcích. Pešek předvedl výborný výkon, kterým zachránil naši výhru.“

Juventus Beer
Martin Havel: „Zápas to byl ze zajištěných obran, věděli jsme o kvalitách hráčů z SK Rakovník, kteří hraji i futsalovou soutěž. Zápas jsme otočili ve svůj prospěch, ale přišli naše hrubé chyby a Fukeful chyb využil. Musím pochválit opět výborného Kvasničku. Na zápase mě mrzí kaňka, kde se hráči poprali, my jsme sem přišli hrát fotbal a ne se prát. Jménem Juventusu Beer se za chování Jakuba Vávry omlouváme.“



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - T. Pucholt [-] , J. Červený [-] , P. Hornof [-] , M. Kučera [-] , T. Mates [-] , M. Rohla [-] , J. Sklenka [-] , P. Tvrz [-]

Juventus Beer
R. Kvasnička [-] - M. Havel [-] , T. Vodrážka [-] , P. Makarský [-] , J. Vávra [-] , M. Polák [-] , A. Mašek [-]

ŽK: 15. M. Havel , 15. A. Mašek . ČK: 24. J. Červený - 24. J. Vávra .
Hráči zápasu: T. Pešek .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku