Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.12.2015 14:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Fukeful tuto roli potvrdil + FOTO


Branky


0

V prvním utkání se představil tým Fukefulu v plné parádě. Senomatské hráče vůbec nešetřil a nadělil jim dvanáct branek. Nutno podotknout, že hráči Senomat měli pouze jednoho hráče na střídání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se dočkali šesti branek

Ihned v úvodu ukázal Fokeful, kdo je favoritem utkání. V 58. vteřině otevřel utkání vyšachováním senomatské obrany Hornof po pěkné kombinaci s Tvrzem, 1:0.
Senomaty se následně dostaly do šance, střela Eichlera však skončila vedle branky Peška.
Ve 3. minutě zužitkovali hráči Fokefulu opět kombinační hru, tentokrát zakončoval Červený po asistenci Rohly, 2:0.
Další branku přidali hráči Fokefulu minutu poté stále stejným stylem, který přinášel ovoce. Sklenka si vyměnil balón s Matesem, který našel před brankou volného Červeného a ten se v zakončení nemýlil, 3:0.
Běžela 6. minuta, když využil senomatský Eichler chyby Tvrze a snížil na dvoubrankový rozdíl, 3:1.
Senomaty se ihned dostaly k další střele, Králičkova střela letěla ale výš než je branková konstrukce.
Po devíti minutách hry se Fukeful dostal do další nebezpečné šance, kdy unikl obraně Červený, nahrávku na zadní tyč ale Sklenka nestihl. Nápor tohoto týmu neustával a přicházela jedna šance za druhou. V 10. minutě vyslal pěknou střelu Hornof, ale Kučaba jí dokázal vytahnout na roh. Hned z rozehrávky rohu se balón dostal k Tvrzovi, který zvýšil na 4:1.
Další nebezpečná střela Hornofa skončila jen na boční síti, ale jeho tým v tlaku neustával a nadále předváděl rychlou kombinační hru, která dělala senomatským problémy.
V poslední minutě prvního poločasu našel Tvrz dlouhou přihrávkou před brankou soupeře Hornofa, který svou střelou ještě upravuje skóré na závěrečných 5:1

Tvrz uzavřel svůj hattrick

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první - ihned ve 13´zvýšil Mates z týmu Fokefulu na 6:1.
Poté přišla střela senomatského Králičky, kterou Pešek vyškrábl na roh. Rozehrávku senomatského rohu soupeř dobře přečetl a získal balón, následovala rychlá kombinace na jejímž konci byl Sklenka a poslal svůj tým již do šestibrankového vedení, 7:1.
Senomaty se následně dostaly do rychlého protiútoku, ale ze střely Trešla je pouze rozehrávka rohového kopu. Balón hned v rozehrávce opět získal soupeř a Pucholt svou střelou změnil stav utkání na 8:1. V tu chvíli byla již obrana Senomat opravdu přetížená. V 17. minutě nastřelil Fokeful tyčku a s dorážkou si Hornof mazácky poradil, 9:1.
Senomaty zachytily nepřesnou rozehrávku a přečíslily soupeře, zakončení však nebylo ideální. Po faulu Tvrze byl ale nažízen přímý volný kop. Z něho nejprve Zápal nastřelil zeď, ale z dorážky už byl úspěšnější a snížil na 9:2.
Dvacátá minuta přinesla podle zavedeného pořádku další branku Fukefulu, Červený našel křižnou nahrávkou Matese, který zklepnul na Sklenku a ten vsítil desátou braku svého týmu, 10:2. Dvě minuty stačily na vstřelení další branky, ktrou docílil Tvrz a skóre poskočilo už na hrozivých 11:2.
V 23. minutě minutě se podařila senomatským korekce skóre , rychlým kombinačním přechodem se ke střele dostal Eichler a bylo to 11:3. V té samé minutě zahrozily Senomaty další nepříjemnou střelou, kterou Pešek ale vyrazil. Jeho spoluhráči Tvrz s Kučerou ale ihned narážečkama přešli do protiútoku a prvně jmenovaný posunul gólový učet na  12:3. V závěru přišla špatná rozehrávka od Tvrze, který se ale stihl vrátit zpátky a znepříjemnit dotírajícímu Králičkovi střelecký pokus, kterým tak nastřelil pouze brankáře Peška. Na výsledkové tabuli zůstal po závěrečném hvizdu rozhodčiho svítit "tucet" branek v síti Senomat.  

 



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Jakub Sklenka: Do utkání jsme vstupovali jako favoriti. Jsem rád, že se nám podařilo vstřelit 12 branek, které většinou padaly po akcích takzvaně ,,do mrtva,, .




Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - T. Pucholt [-] , J. Červený [-] , P. Tvrz [-] , M. Rohla [-] , J. Sklenka [-] , M. Kučera [-] , P. Hornof [-] , T. Mates [-]

Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Polcar [-] , Z. Eichler [-] , D. Zápal [-] , P. Králička [-] , R. Trešl [-]

Hráči zápasu: P. Tvrz .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku