4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Bystřice potvrdila roli favorita a porazila Chlum


Branky


0
Bystřice drží čtyřbodový náskok na druhém místě
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól až v závěru půle

   Bystřice potvrzovala roli favorita a byla v prvním poločase lepším týmem. Převahu šancí se jí, ale dlouho nedařilo zužitkovat. Chlum ohrozil domácí branku snad jen jedinkrát. Za Kovandu ovšem po přímém kopu Flašky zaskočila tyčka. Bystřice se dočkala až chvíli před koncem prvního dějství. Lepší náladu v kabině o poločasové přestávce zajistil ve 41. minutě Feytl, 1:0. Na tomto hubeném vedení už poslední minuty nic nezměnili.

Dva rychlé góly rozhodly

   Jak domácí první poločas zakončili, tak začali ten druhý a to rychlým gólem. Ve 49. minutě se o něj zasloužil Mol, brankář Valeš asi neměl úplně čisté svědomí 2:0. Tento gól jakoby hosty probudil a začali klást domácím odpor. V 62. minutě našel Řepa rychlým autem Flašku, který vyslal centr do vápna. Míč si zpracoval Březina a prostřelil Kovandu, 2:1. Nadějnou šanci měl třeba i Kotil, ale z úhlu střílel mimo. Bystřice přidala gólovou pojistku v 82. minutě kdy se trefil domácí snajpr Frühauf, 3:1. Za pouhé 2 minuty se stav měnil znovu a to opět zásluhou Frühafa, 4:1 a o zápase bylo rozhodnuto. Pokud Bystřice v příštím kole zvítězí na půdě Kardašovi Řečice zajistí si tím celkové druhé místo. Chlum bude pokračovat v boji o záchranu na domácím trávníku proti Bukovsku.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Václav Kovanda ( trenér domácí ): V prvním poločase se hrál pěší fotbal. Hosté spíše chodili, než běhali a my se jim přizpůsobili. Do druhé půle jsme přeci jen vstoupili živěji, ale když se hostům podařilo snížit na 2:1, najednou jsme se ocitli pod jejich tlakem na pár minut. Naštěstí jsme ho přežili bez úhony a závěr zápasu byl jednoznačně pod naší kontrolou. Z našich hráčů snad mohu vyzdvihnout výkon Václava Mola, který nastoupil se zraněním a přesto obětavě nejen odehrál téměř celý zápas, ale i dal náš uklidňující druhý gól.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva hosté ): V prvním poločase měla Bystřice více šancí a my snad jedinkrát trefili tyč a jinak se k ničemu nedostali. Po chybě brankaře jsme dostali rychlý druhý gól. Až potom jsme začali hrát. Během chvíle jsme ale dostali dva slepené góly a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
V. Kovanda [-] - P. Bobál [-] , Z. Beneš [-] , T. Dvořák [-] , Z. Steklý [-] - V. Brabec [-] , J. Kaiseršot [-] (55. J. Drábik [-] ) , D. Frühauf [-] , M. Feytl [-] - V. Mol [-] (88. M. Budoš [-] ) , P. Jaroš [-] -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - L. Řepa [-] , T. Kamenický [-] , T. Smetana [-] , J. Matoušek [-] - J. Březina [-] , M. Kotil [-] (85. T. Bednář [-] ) , P. Eliáš [-] , J. Flaška [-] - M. Smrž [-] , D. Míka [-]

ŽK: 10. D. Frühauf .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - ERNST Martin, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.