Borovany si rozdělily body s Chlumem


Branky


0
Chlum dokázal z dvoubrankové ztráty vytěžit alespoň bod
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů a obrat domácích

   Záchranářský duel začali lépe hosté. A už ve 3. minutě pláchl Míka a naservíroval míč před branku Hájkovi jen neměl problém uklidit balon do branky, 0:1. Zbytek poločasu už pak byl v režii Borovan, které byly aktivnější. Vyrovnání přišlo ve 28. minutě, když po rohu hlavičkoval přesně Malík, 1:1. O 5. minut později už domácí vedli a to po standardce ze strany, kterou proměnil Fencl, 2:1. Náskok do šatny ještě domácí ve 39. minutě navýšili. To se hnal za míčem Čermák, který vystřelil, ale Valeš dokázal vyrazit. Ke smůle hostů ovšem jen zpět k Čermákovi a ten se napodruhé nemýlil, 3:1.

Chlum dokázal vyrovnat

   V šatně hostů došlo v kabině k ráznějšímu pohovoru a bylo to znát. Druhou půli zvládl Chlum podstatně lépe než tu první a zastínil domácí. V 53. minutě se povedlo vstřelit kontaktní gól Hájkovi po rohu Míky. Domácí ve druhém poločase ohrozili soupeřovu bránu snad jen po přímém kopu Kubíčka. V 83. minutě přišlo vyrovnání. Tentokrát se zahrání rohu zhostil Flaška a kdo jiný než Hájek znovu skóroval a zkompletoval hattrick, 3:3. V závěru zápasu se ještě hosté domáhali penalty, ale marně. Utkání tedy skončilo remízou 3:3. Příští zápas čeká Borovany na půdě Kardašovi Řečice. Chlum bude doma hostit poslední Stropnici.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( vedoucí mužstva domácí ): Poměrně rychle jsme prohrávali, ale dokázali jsme otočit. V první poločase jsme byli lepším mužstvem. Ve druhé půli jsme jakoby vypadli z role a nechali soupeře hrozit po dlouhých míčích. My jsme na bránu vystřelili snad jen jednou. Dobrý zápas odehrál Pilát a spolehlivý výkon předvedl Anton.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva hosté ): Konečně jsme k zápasu dorazili v lepší sestavě kdy nám chyběli jen dva tři kluci. Podařilo se nám dát rychlý gól, ale pak jsme vyklidili pole a domácí poločas zaslouženě vyhráli. Poločasový pohovor v kabině zabral a měli jsme šance a mohli i vyhrát. Vzhledem k prvnímu poločasu je konečná remíza spravedlivá. Pochválit musím Hájka za tři branky a za druhý poločas všechny, protože makali a zvrátili ztracený zápas.



Místo: dl. hlášenky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polák Jiří - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, HAVLÍČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.