FOTO: Kardaška porazila Břilice


Branky


29. Z. Šergl , 55. T. Dymák - 33. S. Čutka
0
Zlepšený výkon ve druhém poločase přinesl domácím výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle remízová

   První poločas nenabídl kdoví jaké pokoukání. Břilicím se na jaře příliš nedaří a Kardaška odehrála i lepší zápasy. Po necelé půl hodině hry dotlačil míč za záda jinak velmi dobře chytajícího Skály po zatáhnutí míče Madarem Šergl, 1:0. Hostům se krátce na to podařilo vyrovnat. To Trepka vyrazil střelu hostů, ale napodruhé už ho překonal Čutka, 1:1. Domácí byli sice o něco nebezpečnějším týmem ovšem prosadit se více nedokázali. Sedláčkova střela z 38. minuty skončila jen na tyči. Do kabin se tak na poločasovou přestávku odcházelo za nerozhodného stavu 1:1 a o něco spokojenější tedy mohli být hosté.   

Hezký gól rozhodl

   Do druhého poločasu nastoupili domácí zřejmě pod vlivem rozhoru v kabině bojovněji. Své ovoce to přineslo v 55. minutě kdy pohlednou střelou vrátil Kardašce vedení Dymák, 2:1. V dalším průběhu zápasu potvrzoval svou třídu Skála. Ovšem i Trepka musel být ve střehu. Byť nějaké šance ještě k vidění byly více branek už ve zlepšeném druhém poločase nepadlo. Kardašova Řečice se tak po zisku třech bodů odpoutala od trojice 19ti bodových pronásledovatelů mezi, kterými jsou i Břilice a přebývá v klidnějších vodách tabulky. V příštím kole zavítá na hřiště lídra z Včelnice. Břilice se doma mohou pokusit opustit sestupové pásmo doma kde hostí Suchdol jenž ve třech posledních zápasech nedokázal skórovat. 


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): Přesto, že jsme vyhráli byl to náš nejhorší jarní výkon. Jsem rád, že alespoň ve druhém poločase se kluci hecli a zabojovali. Měli jsme tam krátké a dobré pasáže hry. Pochvalu zaslouží tradičně Dymák jenž krásným gólem rozhodl o naší výhře.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Zápas se nám vůbec nepovedl. Domácí byli u všeho dřív a zaslouženě vyhráli. Na první gól z 29. minuty jsme ještě dokázali odpovědět v 33. minutě, kdy se trefil Čutka. Kdyby se hráči Řečice trefili ještě aspoň z nějaké další šance, bylo by utkání rozhodnuto již v prvním poločase. Ve druhé půli jsme už nestačili a obdrželi i druhý a rozhodující gól. Přísnější měřítko snesou pouze brankář Tomáš Skála, Jakub Kopecký a mladíček Jakub Veselý, který hrál své první utkání za muže. Ještě musím vyzdvihnout velice dobrý výkon mladého rozhodčího Rudolfa Schwarze, který utkání odřídil s přehledem.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - M. Nedoma [-] , O. Madar [-] , V. Jánošík [-] , P. Vosecký [-] - T. Dymák [-] , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] (61. J. Pozníček [-] ) , J. Kovář [-] (82. F. Mach [-] ) - Z. Šergl [-] , T. Zavadil [-]

Slovan Břilice
T. Skála [-] - J. Kopecký [-] , O. Beníšek [-] , J. Kučera [-] , P. Voborský [-] - J. Veselý [-] , R. Kroupa [-] , M. Jiráček [-] , J. Matoušek [-] - I. Redžepi [-] , S. Čutka [-] -

ŽK: 41. P. Vosecký , 61. M. Bílek , 86. V. Jánošík - 48. J. Matoušek .
Hráči zápasu: T. Dymák - T. Skála .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - ŠŤASTNÝ Petr, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.