Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardaška rozstřílela Chlum


Branky


0
Útočník v brance hostů se snažil, ale debaklu nezabránil
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrt hodině jasno

   Hosté z Chlumu dorazili k utkání jen v 11ti lidech a navíc s útočníkem Hájkem mezi třemi tyčemi v roli brankáře. Tento překvapivý tah pomohl napodzim k bodům Olešnici, ale tento zápas měli v režii domácí. A během úvodní čtvrthodinky prakticky rozhodli. Už v 7. minutě vsítil úvodní branku utkání Bílek. Druhý gól a svůj první po příchodu do Řečice vstřelil Šergl. O pouhou minutu později to byl znovu Šergl kdo gólem na 3:0 dodal definitivní klid na kopačky domácích. Kardaška byla v první půli lepším týmem a zaslouženě jí vyhrála rozdílem třídy. 

Druhý poločas jako přes kopírák

   Ve druhém dějství byl na hřišti k vidění podobný scénář. Domácí byli nadále lepším týmem a Chlum se po standartkách nedostával k vážnějšímu ohrožení branky. V jednom případě Kardašče pomohla tyč. Řečickým se občas povedlo dobře zakombinovat. Zúročili to především po deseti minutách hry kdy se prosadil Zavadil, 4:0. Diváky musel potěšit i pátý gól v 77. minutě jenž přidal střídající Sedláček. Další z náhradníků Janeček dal krátce po svém příchodu na hřiště závěrečný gól zápasu, 6:0. Kardašova Řečice si upevnila osmé místo v tabulce a v příštím týdnu hraje znovu doma a přivítá druhou Lomnici. Chlum se z předposledního místa neodpoutal a následujícím kole očekává derby s rivalem ze Suchdola.


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): Hosté přijeli jen v 11ti a s nejlepším střelcem v bráně. Tím nám to velmi usnadnili. Rozhodlo prvních 15 minut pak hra zapadla trochu do průměru. Vítězství si nesmírně vážím a může kluky nabudit, i když to nebylo úplně dle mých představ. Ale oproti Třeběticím už to byl kolektivní výkon ovšem musí si to ještě sednout. Chlumu je mi i trochu líto a přeju jim ať se jim daří.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí týmu hosté ): Chybělo nám 7 hráčů hráčů ze základu a navíc bez brankáře. Domácí si s námi potrénovali na další zápasy. My měli jen několik standartek, ale byli jsme nedůrazní. Čeká nás derby se Suchdolem a nevím jestli budeme mít silnější jedenáctku.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - P. Kvasnička [-] (52. P. Vosecký [-] ) , V. Jánošík [-] , O. Madar [-] , M. Nedoma [-] - F. Mach [-] (65. M. Zeman [-] ) , T. Dymák [-] (81. K. Janeček [-] ) , M. Bílek [-] , J. Kovář [-] (54. S. Sedláček [-] ) - T. Zavadil [-] , Z. Šergl [-] (79. R. Porochoňski [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
J. Hájek [-] - J. Matoušek [-] , J. Matoušek [-] , T. Kamenický [-] , D. Míka [-] - M. Kotil [-] , J. Flaška [-] , O. Novák [-] , J. Březina [-] - M. Smrž [-] , T. Bednář [-]

ŽK: 45. Z. Šergl , 85. M. Bílek - 38. J. Flaška , 64. T. Kamenický , 86. J. Matoušek .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 92. Rozhodčí: Kocina Martin - ZABILKA Luboš, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.