Třebelovice v derby porazily Jemnicko


Branky


29. M. Máca , 75. O. Navara - 79. J. Kříž
0

V sobotu se v Třebelovicích diváci mohli těšit na derby s Jemnickem a tento zápas jich navštívilo 160. Domácí jsou po 18ti kolech na špici tabulky a jarní část sezóny je zastihla ve výborné formě. Ani hosté však nemusí být nespokojení, vyhřívají se na klidném pátém místě a o body už obrali nejeden tým z popředí tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první půlka

Atraktivní duel začal od obou týmů lehce nervózně a hlavně domácí jakoby měli chvíli svázané nohy. Jemnicko bylo po celý poločas o něco lepší a těžilo hlavně ze standartních situací a nebezpečných rohových kopů. Domácí gólman ale nic moc hasit nemusel, protože všechny náznaky šancí končily mimo tři tyče. Ke slovu se domácí dostali ve 29. minutě a hned potvrdili, proč jim patří první příčka. Postaralo se o to útočné duo Krula - Máca, kteří se v minulém kole probojovali oba do sestavy kola. Krula dobře zapresoval Smetanu na jeho půlce, prostrčil míč Mácovi do běhu, a ten se v takových situacích nemýlí - 1:0. Domácí měli ještě jednu velkou šanci, když dostal Navara od Jurky přihrávku na křídlo, šel z boku sám a bránu, ale vystřelil mimo. Do kabin se odcházelo po nepříliš záživném poločasu za stavu 1:0 pro Třebelovice.

 

 

Vypjatý konec zápasu

Druhá půlka přineslo o poznání atraktivnější fotbal. Z hráčů jakoby spadla nervozita a v rozmezí 15 minut byly k vidění obrovské tutovky, hlavně na straně domácích. Dvakrát se ocitl před gólmanem Rakušan, ale míč do brány nedostal, to stejné Coufal. V 75. minutě si vzal na starost rohový kop Marek Máca, přihrál ho pod sebe na Navaru a ten dodal domácím prudkou dělovkou klid - 2:0. Ten jim ale moc dlouho nevydržel, protože Jemnicko bleskurychle odpovědělo. Po sérii chyb mezi domácími zadáky se míč dostal k Janu Křížovi a ten dal hostům naději - 2:1. Posledních 15 minut se hrál výborný fotbal, hosté vsadili vše na jednu kartu a hrálo se nahoru dolů. Konec zápasu byl velice vypjatý, obzvlášť když Kříž nastřelil tyč a sahali po bodu, domácí to ale přečkali a připisují si další tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Řekl bych, že to byl remízový zápas. Jemnicko bylo lepší první půlku, my zase druhou, rozhodlo štěstí.

1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér: Věděli jsme, že Třebelovice mají formu, že nás čeká velmi těžký zápas. Vstoupili jsme do něj dobře, než jsme dostali gól jsme byli i lepší, ale domácí po změně stran začali lépe kombinovat a byli silní na balónu. Myslím si, že o ten gól byli lepší, jinak mělo derby správnou úroveň, divákům se to muselo líbit.



Místo: Třebelovice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - PINTÉR Štefan, KALÁŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.