2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko v předehrávce porazilo Výčapy


Branky


0

Předehrávka jarního kola na sebe nasměrovala dva týmy z vršku tabulky. Rezerva Jemnicka hostila na svém stadionu Výčapy. Oba týmy mají v poslední době velmi dobrou formu, a proto byl tento zápas pod velkým očekáváním. Jemnicko nakonec využilo domácího prostředí a silného protivníka zdolalo 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominovaly Výčapy

První poločas byly tým hostí jednoznačně lepší. Výčapy lépe kombinovaly, byly důraznější a domácí hráče celých 45 minut přehrávaly. Jejich aktivita byly korunována gólem hned v 17. minutě, kdy domácí brankář vyrazil centrovaný balón pouze před sebe, tam se ho zmocnil Tomáš Matoušek a poslal Výčapy do vedení. Hosté byli sice lepším týmem, ale vyložené šance si kromě gólu nevypracovali a byli to domácí, kteří mohli vyrovant, ale Jan Kříž si střelecký prach nechal na pozdější chvíle.

 

Jemnicko zápas otočilo během deseti minut

Do druhého poločasu vstoupili hráči Jemnicka nabuzení a přidali na agresivitě a bojovnosti. Jejich snaha vyústila v gól hned v 55. minutě, kdy se prosadil po průniku z pravé strany Axman - 1:1. O deset minut později Jemnicko zahrávalo rohový kop, na který si naběhl Jak Kříž a tentokrát už byl v zakončení úspěšný - 2:1. Zbytek zápasu byl hodně nervózní a hra se kouskovala díky velkému množství faulů. Jemnicko si výsledek už dokázalo pohlídat a porazilo silné Výčapy 2:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Martin Kincl - trenér: Věděli jsme, že Výčapy jsou hodně kvalitní mančaft, že hrají hodně bojovný a důrazný fotbal a snažili jsme se na to co nejlépe připravit. Je to pro nás hodně významný výsledek, vzhledem k tomu, jak mizerný jsme měli začátek sezóny.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - M. Liška [-] (86. M. Polák [-] ) , J. Kříž [-] (89. M. Nechvátal [-] ) , M. Axman [-] , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] , L. Niederhofer [-] (46. J. Kopr [-] ) , J. Křivánek [-] , L. Chalupa [-] , D. Smetana [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (75. T. Kratochvíl [-] ) , O. Pánek [-] , L. Jeleček [-] (82. N. Kuchera [-] ) , M. Semerád [-] (77. J. Šimeček [-] ) , T. Pecka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] , T. Matoušek [-] (56. D. Matoušek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 45. J. Anděl , 85. M. Polák , 87. M. Axman - 39. R. Macek , 58. T. Pecka , 82. T. Kratochvíl , 90. D. Matoušek .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAAR Michal - PIKART David, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.